Lunch


Dagens träning

30 minuter abs och obliques-workout med Fitnessblender. Gjorde alltså videon här nedanför två gånger. Två av övningarna var även för benen och jag var lite osäker på om jag skulle klara av att göra dom eller om det skulle kännas för mycket i knäna, men det gick bra. Lite kände jag av det men inte så att jag var tvungen att avbryta. Ska försöka göra lite lättare övningar för benen och knäna någon gång i veckan, dels för att stärka det partiet men även för att långsamt komma igång igen. Jag kommer dock att ta det väldigt lugnt tills smärtan är helt borta.
 
Kommer även att promenera till och från jobbet men just nu regnar det tyvärr : ( Hoppas att det hinner sluta tills jag ska till jobbet.
 
 
 
 
 

Frukost


Sjunde raka...

...segern för Modo ikväll! Hur ska detta sluta???! Med ett SM-guld!? = )
 
 
 
 

Olle och Zeplin


Nyttigt snacks

Köpte dessa på stan och på konsum på vägen hem. Ska bli kul att testa lite mer nyttigt snacks.

Caramel Coco

Provade Goodlife's proteinbar med smak av karamell och kokos ikväll och den var riktigt god. Beroendeframkallande... så god var den. Bodystore.se säljer 15-pack för endast 90 kr just nu! Som hittat!

Lite kvälls-gott

Mjölk, chiafrön, hallon, blåbär, turkisk yoghurt, wheyprotein från fitnessguru.se med smak av vit choklad och jordgubbar. Mums. Godaste smoothie jag har gjort...någonsin. Lägg lite chiafrön i lite mjölk och låt stå över natten. Nu ska jag smaska på detta till en film...

Aloe Heat

Köpte denna på Ica idag när jag handlade med jobbet. Har aldrig använt något liknande förut men tänkte prova denna till knäna. Vet inte hur jag ska beskriva känslan, kallt, varmt, uppfriskande, svidande. Känns som att knäna typ ska brinna upp just nu. Jag kanske tog för mycket ; ) haha.

Middag

Kyckling, kikärter, morot och majs.

Dagens träning

Promenad till jobbet och promenad hem från stallet. Nu har jag ont i både rygg och fötter så imorgon blir det cykeln till jobbet!

Långpromenad


Dagens träning

Lite ondare i mitt knä idag. Kanske för att jag har tagit bort tejpen som lindrar smärtan lite. Ska tejpa om efter duschen. Idag blev det 53 minuter mage och sen blir det en promenad på minst 6 km. Nu blir det en proteinsmoothie, fullkornsbröd med kycklingröra, magnesium och en questbar.

Em promenad


Never Give Up

Resultaten kommer, men man får kämpa för att komma dit. Men jag lovar er, det är värt det

Torsk med broccoli- och blomkålsmos


Dagens träning

Jag har ju lite problem med ett knä för tillfället så det fick bli 50 minuter armar och axlar samt 25 minuter stretch för hela kroppen. Ska lägga in mera stretch nu för knäets skull. Mina hantlar börjar ju bli lite för lätta i vissa övningar och jag har löst det genom att i dessa övningar träna en arm i taget med båda hantlarna i den handen.

Villimey


Ännu en seger

Sjätte raka segern för Modo! Det går bra nu!

Modo för Rosa Bandet

Ikväll spelar Modo i rosa matchställ...

Questbar

Ska prova dessa questbars som alla skriver är så goda. Får se om det stämmer ; ) Ska prova en ikväll.

....


Dagens träning

53 minuter mage och 63 minuter rygg och bröst.

Kunde lika gärna ha spolat ner pengarna i toaletten!

Det första mobilskyddet jag beställde hade så dålig plast som gick sönder och lossnade efter bara någon dag, likadant med det andra jag beställde. Då tänkte jag att jag beställer ett mobilfodral istället utan någon jäkla plast. Var noga med att mäta telefonen för att den skulle få plats men idag när mobilfodralet kom så var det för litet. Kan inte skicka tillbaka skiten heller eftersom jag har brutit förpackningen! Så himla roligt att sitta och betala 177 kr till ingenting... Nu har jag betalat över 400 kr på mobilskal och skydd till den här telefonen och det slutar med att jag får använda dom två som är trasiga nu och hoppas att de håller ett tag till. Jag vill i alla fall ha hela grejer! Just nu är jag skitledsen för det här jag inte råd med egentligen...

Proteinsmoothie

whey protein, turkisk yoghurt, mjölk, chiafrön, hallon och blåbär.

Veg. burgare, potatis och grönsaker


Lunch


Kvällssnacks

Två stycken satsumas, vatten, proteinsnacks, kokoschips, mörk choklad, raw choklad.

Magnesium, zink och gurkmeja

Fick tips av en arbetskollega att testa magnesium. Hon vet om att jag känt väldigt mycket stress det senaste halvåret och dessutom sover rätt dåligt och har fått dessa utslag i ansiktet, sämre imunförsvar och så har jag ju IBS. Trevlig lista det där...går säkert att göra längre, haha. Skämt åsido. Magnesium ska i alla fall vara bra. Magnesium bidrar till nervsystemets normala funktion, normal muskelfunktion, minskad trötthet och utmattning, normal benstomme och till normal energiomsättning. Min syster tipsade om Zink för immunförsvaret så det tar jag också ibland. Gurkmeja är mycket antiinflammatorisk och sägs även skydda mot bland annat:
Inflammationer
Altzheimers
Inflammatoriska sjukdomar som reumatism
Leversjukdomar
Hudproblem
Övervikt
Jag blandar gurkmeja med lite andra kryddor som dessutom ska vara bra för matsmältningen vilket är bra mot IBS.en.

Dumma knä!

Har överansträngt ena knäet som jag har fått lite känningar i. Inga mer knäböj med andra ord tills känningarna är borta. Imorgon eller på torsdag ska jag träna magen så knäet får vila då. Idag blev det cykling 90 minuter till och från jobb och stall. Igår blev det promenad till och från jobbet. Nu ska jag försöka bli bättre på att stretcha knäna så att detta håller sig borta...

Middag

Kyckling och grönsaker...

Frukost


Middag


Dagens träning

63 minuter rygg samt 43 minuter armar. Behöver jag säga att det bränner rejält i mina armar nu! Som ni märker har jag börjat avancera lite och lagt in ett extra träningspass och kört två per dag nu i helgen. Jag har haft tid och ork så varför inte! Kroppen behöver en extra utmaning ibland. Tog även en kortare promenad efter frukosten...

Mellanmål

Kvarg med kiwi och kokos, te och en rawfood-boll.

Söndag


Frukost

Havregrynsgröt med ett ägg i, skivad banan, kanel, vetegroddar, kalorifri karamellsås, mjölk, knäckebröd med ägg och kaviar, grönsaksjuice och vatten.

Johnny English - Reborn

Haha, så jäkla rolig. Har visserligen bara sett några minuter än så länge men han är bara för rolig...

Modo-Växjö

Kul att man efter dagens träning och en natt med dålig sömn var så trött under hockeymatchen i em. Jag skulle BARA vila en stund i första periodpausen. Det slutade med att jag halvsov genom halva matchen. Modo vann i sudden...

Middag


Dagens träning

54 tuffa minuter cardio och 53 minuter ben med min nya träningsdvd med X-TrainFit! Cardion var det jobbigaste jag har gjort i träningsväg tror jag! Men då får man resultat. Denna samling innehåller åtta olika träningsprogram. Får se om jag överlever de övriga! Men jag gillar att det är jobbigt samtidigt som jag hatar det.

Rawfood-bollar

Med smak av kakao och apelsin samt vanilj. Båda innehåller dadlar, cashewnötter, valnötter, hasselnötter, mandlar, psylliumfrön och kokos. Ena är smaksatt med kakao och en halv pressad apelsin, den andra med vaniljproteinpulver.

Frukost

Havregrynsgröt med ett ägg i, skivad banan och caramel syrup.

Vad händer idag??

Detta står på schemat idag: Handla lite smått till Rawfood-bollarna jag ska göra idag. Tänkte prova två nya smaksättningar. Jag ska träna till min nya träningsdvd....spännande! Den är i alla fall köpt på Amazon. Sen kl 16 blir det hockey. Tar Modo sin fjärde raka tre-poängare!??

Lördag

En trött Zeplin kl 9 på morgonen.

Hål i påsen

Hör hur Zeplin äter på något i köket. Går och tittar... han äter kattmat... Hur fick han tag på det tänker jag. Ser ett hål i den nya säcken med kattmat! Medans jag har varit borta har katterna (Saga och Zeplin) gjort hål i påsen. Nej nu jäklar får dom små pälsbollarna ta och skärpa till sig! Igår när jag kom hem var Sannys matpåse och kylskåpet öppet. Vet dock inte om jag kan anklaga katterna för det. Förmodligen en stressad matte eller så spökar det.
Jag kan konstatera en sak i alla fall. Den nya maten verkar duga! 

Middag


Rawfood

Dessa ska jag prova framöver... Tranbär i apelsinchoklad, proteinsnacks med smak av sour cream & onion, hampa choklad, ombar choklad, karamellsås utan socker = inga kalorier, whey protein med smak av vanilj som jag tänker ha när jag gör rawfood bollar. En träningsdvd med åtta olika träningsprogram.

mmm Marabou


En mus i tvättmaskin!

Katterna tyckte visst att deras leksaksmöss behövde tvättas! Hittade en när jag precis skulle slänga in den mörka tvätten i tvättmaskinen. När jag sedan öppnade torktumlaren för att plocka ut handdukar och sängkläder hittar jag leksaksmus nr 2 som alltså blivit både tvättad och torktumlad! Dessa katter = ) Fast jag förstår dom, de där mössen har ju varit i Olles mun några gånger...

Dagens träning

13 minuter Fast Paced High Intensity Workout.
 
 

Dagens träning

Promenad till och från jobbet...

Gröt

Jag har valt glutenfria havregryn. Lite dyrare men det ska tydligen vara bättre för människor med IBS. Idag provade jag att röra ner ett ägg när jag kokade gröten. Lite mer protein och det blev faktiskt lite godare! Drack bara vatten till. Måste bli bättre på det för jag har känt av det på jobbet. Får alltid huvudvärk när jag är där.

Ett tips...

Ät inte tre stycken wienerbröd på en och samma gång. Man blir illamående och får ont i magen! Samt ångest för kalorierna. Ett wienerbröd innehåller ca 320 kalorier...och jag har ätit fyra stycken idag...

...


Middag


Dagens träning

27 minuter HIIT, cardio och styrka + ca 90 minuter cykling.
 
 

Lax, sötpotatis och grönsaker


Dagens träning

40 minuter mage med Jillian Michaels. Proteinbar innan för att fylla på med lite energi.

Höstbild


Frukost


Godmorgon


Pestens Tid / The Stand

6 timmar lång... Stephen King, Pestens Tid. Får se om jag orkar se halva ikväll. Den här filmen är bra! Men det är ju alla Stephen King filmer. Längtar tills imorgon för då ska jag fortsätta att läsa min Stephen King bok, Om En Buick 8. Riktigt bra den med. Alltid lite trögläst i början men sen otroligt bra. Tips.

Proteinbars

2 mosade bananer
2 ägg
riven kokos
valfria naturella nötter som mixas till valfri storlek
psylliumfrön
krossade linfrön
smält kokosfett
casein proteinpulver
honung
Kakao
nötsmör
Blanda alla ingredienser, häll i en form. In i ugnen ca 20 minuter på 175 grader. Låt svalna och dela sen till valfri storlek. Linda in i folie och förvara i kyl eller frys.
 
 
 

Middag


Dagens träning

37 minuter upper body strenght and cardio training workout med Fitnessblender.
 
 

På jobbet...

Känner mig skakig, är trött och jag fryser! Mindre än en timme kvar! Hem och träna, äta middag, ta ett varmt bad, tända ljus och mysa ner mig under en filt....längtar. Och...imorgon får jag sova hur länge jag vill = )

Söndag


Hypnotisören

Nu har jag sett denna med Mikael Persbrandt. Helt ok!

Istället för chipspåsen och Marabouchokladen


Middag


Dagens träning

32 minuter Lower Body Tabata Workout - HIIT Workout.
 
 
 

Bjuder på en idolbild ; )


Lördag


Flera hundralappar fattigare...

Sanny har ju fått sin mat...veterinärfoder som löser upp struvitstenar så att han kan kissa! Nu beställde jag hem 24 påsar blötfoder till honom också. Saga och Zeplin får en 10 kg säck med kattmat från märket Bästis. Hoppas att det duger åt dom.

Laura Scott, Melrose och Petite Secrets


Frukost


Dagens träning

Ca 30 minuter HIIT och 20 minuter armar plus cykling till och från stallet.
 
 

Vackert


Frukost

Kvarg och kiwi

Hantlar från Biltema

Dessa hantlar för 279 kr (billigt) tänker jag köpa så fort jag får skjuts till Biltema. Ska bli kul att kunna använda tyngre vikter då dom jag har börjar kännas lite för lätta i de flesta övningarna.

Chanel

Älskar min Chanelväska! Kommer nog spara ihop till en svart sen!

Tacos!


Dagens träning

Ca 25 minuter rumpa och mage och ca 12 minuter HIIT.
 
 
 

Frukost


Onsdag


Mera frukt

Måste säga att jag är stolt över mig själv som lyckas stoppa i mig all denna frukt. Jag är inte världens största fan av frukt och grönt men jag har börjat bli riktigt duktig = ) Detta blev kvällens fruktfat.

Middag

Kikärter, morot, majs, kyckling och två stekta ägg.

Måndag

 

Scent Of Murder

Brenna Scott and her boss Jett Culpepper run a search and rescue dog team and are asked to find a missing child.  Brenna finds the kidnapper as he tosses the child into a rushing river and flees.  Brenna and her dog jump into the currents and rescue the child.  Details of this abduction match two unsolved F.B.I. cold cases.  They realize that a serial child killer is on the loose. The killer emails Brenna with cryptic clues on future kidnappings.  Another child disappears.  The search and rescue team goes to the crime scene but no child is found.  The killer has given Brenna false clues.  A third child is reported missing.  Brenna realizes that she might have the key to solving these crimes but... who is this killer, why is he killing and what is his relationship to her? Can she unravel the clues and capture him before another child is taken?
 
 
 

Frukost


Sista avsnittet : (

Nu ska jag se sista avsnittet av säsong 1 av serien Picket Fences! Det är tyvärr bara den säsongen som släppts på dvd och det är oklart om de andra kommer att släppas på dvd. Jag har verkligen älskat att titta på den här serien. Den får en att må bra... Hoppas verkligen att övriga säsonger också kommer på dvd.

Vitaminer


Middag


Frukost

Havregrynsgröt med skivad banan och passionsfrukt, smörgås med ost och gurka, ägg. Dagens träning blev 40 minuter barre med fitnessblender.

Sanny

Sanny har varit jättegosig idag! Inte likt honom <3

Kycklingsallad


Dagens träning

45 minuter HIIT Cardio. Gjorde övningarna 20 sekunder, vila i 10, upprepade 8 gånger.

Finbesök

Olle är här i helgen! Vi är jätteglada : ) Katterna är helt till sig (inte Sanny) och Zeplin buffade på honom, haha.

Kvällsfika....

Plus en banan och turkisk yoghurt...

Tittar på hockeyn


Onsdag


RSS 2.0