Inspiration

Funderar på att ändra om lite i min lägenhet. Dessa möbler kan jag tänka mig.

Vinställbord från Jotex, 799 kr.

Byrå från Jysk, 270 kr


Fåtölj från Ikea 995 kr


Sittpuff från Rusta 199 krMatta från RustaDär jag idag har en vit byrå i sovrumsdelen funderar jag på att istället göra en liten myshörna med fåtöljen från Ikea och ett litet runt bord. Jag funderar därför på att köpa den lilla byrån från Jysk att ha i hallen och då ta bort vardagsrumsdörren så att byrån får plats vid väggen bakom. För att skärma av istället kan man ha något tyg som man kan dra för. I vardagsrummet har jag förutom soffan en stor fåtölj som tar lite för mycket plats, därför tänkte jag mig ett vinställbord vid väggen, på så vis blir det lite mera yta.

En sån där vit byrå från Jysk har jag sedan tidigare i hallen fast en större. Behöver jag säga att en av mina katter älskar att klösa på den : ( Någon som vet hur man kan få honom att sluta med denna dåliga vana? Och, ja dom har en klösbräda att klösa på.


Saknad

Saknaden är för stor och jag står snart inte ut längre. Det känns som att en del av mig fattas. Jag har inte ridit sedan jag var fodervärd på Tolli och det var ett tag sedan. Jag saknar det något så oerhört. Att vara fodervärd på en islandshäst var något av det bästa jag gjort, det var verkligen som en dröm som gick i uppfyllelse. Jag hade en islandshäst som min egen som jag kunde sköta om och rida när jag ville. Jag skulle kunna betala pengar bara för att mocka skit just nu, så mycket saknar jag det, därför tog jag tag i saken och mailade en person som söker medryttare till en nordsvensk i Södertälje. Min största nackdel är att jag ej har en bil så till de flesta stall är det svårt att ta sig, men rida kommer jag aldrig få göra om jag inte försöker hitta en häst att rida. Drömmen är att få rida en islandshäst i alla fall någon gång i veckan men tills dess nöjer jag mig med att få rida överhuvudtaget.

Om jag ej hittar en medryttarhäst nu så kommer möjligheterna helt klart att öka den dagen jag har en bil då man lättare kan ta sig överallt, men när man inte har ridit på över ett år så är det klart att  det känns jobbigt när tankarna dyker upp. Vissa tror att jag slutat med ridningen helt men så är det inte, jag har bara ingen häst att rida och ridskola vet jag inte om jag har råd med. Om jag hade fått bestämma hade jag inte ens haft detta ovilliga uppehåll i ridningen.

Jag och SteingrímurJag och ManadisJag och Risi

Jag och PridenJag och Gustav

JonniRockyMamma och Tolli, jag och Steingrímur


Fredag

Igår kunde jag äntligen hämta ut min digitalbox från Canal Digital och efter några vredesutbrott hade jag lyckats koppla in alla sladdarna rätt och gjort en lyckad kanalsökning. Jag blev dock chockad över hur många kanaler det var, över 300 stycken nästan... Jag får ju prova på totalpaketet i tre månader och sen bjuder de tydligen på några andra kaneler i två veckor. Just nu lyssnar jag på lite musik på VH1 och sen blir det en film om jag hittar någon som verkar bra. Imorgon är det dags för jobb igen. Hade gärna haft en till sovmorgon....

Äntligen!

Nu börjar det äntligen hända grejjer. Kanske kan jag hämta ut min digitalbox med tillhörande kort redan om någon dag!

Leverans på väg till dig.
Avsändare
Namn Canal Digital Sverige AB
Epost kundservice@canaldigital.se
Meddelande
Ditt paket från Canal Digital är på väg till dig

Ett nytt försök...

De har inte ringt från Canal Digital något mer angående min försvunna beställning så idag efter jobbet gjorde jag en ny beställning, denna gång via internet. Det kan tydligen ta upp till två veckor innan jag får digitalboxen och kortet eftersom de först ska skicka hem papper som jag måste fylla i vilket kan ta fem dagar. När jag gjorde första beställningen tog jag den vanliga HD-boxen, efter mycket velande valde jag nu den inspelningsbara som kostar lite mera (2000) men som jag nog kommer vara mest nöjd med i längden. Det är ju bara en engångskostnad så jag får försöka spara in på annat istället. Nu hoppas jag att man slipper mer krångel och att sakerna kommer fram den här gången...

Nu ska jag fortsätta titta på The Hills. Har haft The Hills maraton hela veckan, men snart har jag sett klart på den femte säsongen och den sjätte tror jag inte har släppts än.

Taxinge SlottJag har haft en jättetrevlig dag med farmor idag. Vi åkte till Taxinge slott och fikade och kunde samtidigt njuta av den fina utsikten. Vi tog även en vända i de små butikerna som finns utanför slottet där det mesta är väldigt dyrt men det är ju också otroligt fina saker. Hittade en födelsedagspresent till min systerdotter och farmor köpte en fin sak till mig också : ) Tack. Efter fikastunden och shoppingrundan följde jag med hem till mamma och pappa som kommer hem från semestern imorgon. En sista titt på blommorna skulle göras och sen hann jag och farmor med ännu en pratstund. Vi bokade även in en tripp till Västervik som eventuellt blir av om ca en vecka.
Denna söta muffinsskål köpte farmor till mig

Lördag

Godmorgon. Hoppas att ni har sovit gott? Själv så vaknade jag till ordentligt när jag hörde konstiga ljud och jag flög upp ur sängen när jag såg att det var en harkrank. Jag sprang ut i köket och hämtade flugsmällaren men utan resultat. Jag tog fram dammsugaren istället och så äntligen försvann harkranken. Jag har inte haft en enda harkrank i min lägenhet sedan jag flyttade in här. Jag har varit så glad och tänkt att de säkert inte kan flyga så högt (jag bor på fjärde våningen), men nu har jag alltså haft min värsta fiende på besök. Blä!

Idag ska jag åka till taxinge och fika med farmor. Kanske köper jag något också om jag hittar något fint. Jag har även hunnit ringa Canal Digital, ett helt onödigt samtal då de inte kan hjälpa mig. Jag väntar till måndag eftermiddag och har de inte ringt tillbaka än om min försvunna beställning, lägger jag en ny. Kanske väljer jag den inspelningsbara boxen då....

Från H&M

Treggings 59.50Tröja 299 kr


Väska 199 kr


Skruttunge.se

Min syster har skapat sidan skruttunge.se, där hon gör barnkläder, namnsmycken och diverse annat som man kan beställa. Titta gärna in på sidan för kanske hittar du något som du vill beställa. Har man egna önskemål på något man vill beställa kan man kontakta henne. Mailadress finns på sidan.

Doptavla


NamnsmyckenNapphållareBarnkläder


Måndag

Idag har jag ännu en dålig dag. De kommer och går och även fast det har blivit mycket bättre sedan flytten från Mora så kommer de ibland. Jag känner mig nedstämd, ledsen och jag får en jobbig känsla inombords. Jag försöker gråta för ibland känns det bättre efteråt men inte nu längre. Den jobbiga känslan hänger sig kvar i alla fall. Jag bor i samma stad som min familj nu men ändå känns det som att de är så långt borta ibland när jag har dom här dåliga dagarna. Jag känner mig så fruktansvärt ensam i mellanåt även fast jag är på jobbet flera dagar i veckan och träffar familj och vänner ibland. Jag vet inte varför jag får de är hemska dagarna ibland, kanske är det ett tecken på att jag inte alls mår helt bra än. När jag får de här dagarna vill jag helst av allt stanna hemma från jobbet och inte gå ut överhuvudtaget men jag vet att det löser inga problem, därför biter jag ihop och gör det jag måste. Jag vill bli av med den här oron jag har inombords, den tar så mycket av ens energi och glädje. Jag ringde mormor på förmiddagen för att få prata med någon, inte om just detta utan bara för att få prata med någon.

Gevalia Cappuccino Daim

Jag försöker lära mig att dricka kaffe och köpte en förpackning Gevalia Cappuccino Daim. För att få så lite kaffesmak som möjligt spädde jag ut den med lite mjölk. Nej, jag kommer aldrig att bli en kaffemänniska. Jag håller mig nog till mitt the. Den här cappuccinon var dock helt ok (inte för att jag har något att jämföra med) och jag kanske kan dricka den någon gång ibland.

 Gevalia Cappuccino Daim är en fyllig och krämig cappuccino med ljuvlig smak av choklad och mandelkrokant. Den ger dig dubbel njutning – lätt sötat kaffe med mjölk och små bitar av Daim som sakta smälter i koppen. Tillsätt bara hett vatten, rör om och njut!


Fredag

Idag har jag varit ledig men det blir bara en ledig dag för imorgon ska jag tillbaka till jobbet igen. Jag har tagit två långpromenader, lagat en nyttig middag med kokta grönsaker och potatis och kollat på några avsnitt av The Hills säsong 3. Nu ska jag ha en lugn kväll framför tvn.

Canal +

Jag har nu ringt Canal Digital och beställt Canal + bland annat. Om man tog totalpaketet som var fritt de första månaderna fick man hd-boxen förr 399 istället för 2995 kr. Jag vill inte ha totalpaketet utan bara baspaketet som är gratis samt fyra favoriter men jag kunde ringa inom 2 månader och ändra. Jag är bara glad att jag fick boxen billigare. Det jag är lite besviken på är att de inte längre har kvar säsongskortet för elitserien så att jag kunde se alla modos mtcher för ca. 199 kr i månaden. Nu kan man bara köpa matcherna styckvis för 159 kr (dyrt). Men eftersom jag beställde Canal + Max paketet lär jag nog kunna se Modo ganska ofta ändå. Hon frågade om jag ville ha den inspelningsbara boxen och självklart vill jag det men det kändes inte som att det var värt pengarna just nu. En vanlig box duger alldeles utmärkt till mig för man måste ändå tänka lite framåt och även på ekonomin. Nu ska jag inte beställa något på nätet på ett bra tag. köpstopp för min del!

RSS 2.0