Torsdag

Idag är en sån dag när man gör allt sånt som man bara måste men som är så trist att göra. Byta sand och rengöra kattlådan, tvätta och sen får jag se om det blir en sväng till ÖoB. Gäller att passa på när man har en bil att låna. Kan inte förstå hur jag tidigare lyckats släpa alla tunga kassar på bussen eller gåendes ända upp till Fornhöjden. Är man envis så är man. Blev en sväng till Tempo nyss också. Behövde köpa lite mat till jobbhelgen.
....
Onsdag

Passade på att träna lite idag. Har ju inte blivit så mycket på senaste tiden av en anledning ;) Men idag blev det 30 minuter med fitnessblender. Mycket armar, axlar, ben och rumpa.


Naomi by Naomi Campbell

Älskar denna bodylotion som jag köpte på en kryssning. Skulle vilja testa parfymen också.
99 kr på Nordic Feel.

Söndag

Kände mig inte så fräsch idag så det fick bli ansiktsmask och ett varmt bad.
Magsjuk

Förra veckan började det att gå magsjuka på jobbet. Både brukare och personal var drabbade. Jag brukar inte bli smittad av sånt där men i lördags var det min tur! Kände inte av något alls på morgonen och kunde börja jobba och äta frukost som vanligt men vid nio tiden började jag känna ett lätt illamående och även lite oro i magen. Tänkte först att det bara var min IBS eftersom den ger liknande symptom, men när illamåendet blev värre och inte försvann anade jag att det kunde vara magsjuka. Skulle ge en brukare lunch när jag kände att jag nästan behövde gå och kräkas så då bestämde jag mig för att gå hem tidigare från jobbet. Rätt beslut för någon timme senare låg jag vid toaletten och spydde rejält och hade även fått diarré. Var femte till var tionde minut var jag tvungen att springa till toan i flera timmar! Jag ville bara gråta, det tog verkligen på krafterna kan jag säga. Vid halv nio på kvällen gav illamåendet med sig och jag kunde få i mig några glas med vätska men jag måste ha druckit för mycket för då kom illamåendet tillbaka. Försökte sova men att springa och kräkas hela tiden hade gett mig ryggvärk. Tog en hink till sängen och låg där och spydde i flera timmar till innan det äntligen gav med sig så att jag fick sova. Idag har jag kunnat äta lite fil i alla fall. Nästa gång det går magsjuka på jobbet tar jag semester! Det här var inte roligt!
Sanny och Saga
Zeplin och Sanny
Hästar
RSS 2.0