Fredag

Jobbar kväll idag och imorgon 7-16. På söndag blir det ett dubbelpass, först 7-16 och sen 16-22. Jag lär vara helt slut efter den här helgen. Tyvärr så är man bara ledig måndag innan man ska jobba tisdag-fredag sen. Nästa vecka behöver jag dessutom köpa både kattsand och kattmat... Använde den sista påsen med kattsand idag och kattmaten är snart slut den med.
 
 

Torsdag

Vad mycket besökare det var på min blogg igår! Bara för att jag la ut en ful bild på mig själv! Kanske får göra det lite oftare...nej usch. Nog om det...
 
Dagen började jag med att springa en runda på cirka 5,5 km. Det vart ganska svettigt i denna värme men det gick trots värmen bra att springa. Sen har jag inte gjort så mycket om jag ska vara ärlig. Har mest suttit vid datorn eller tittat lite på tv. Med tanke på att några långa arbetspass väntar i helgen så är det ganska skönt att inte göra så mycket idag utan bara göra det som jag känner för.
 
Min gruppchef frågade om jag alltid var så tystlåten.... Hallå! Jag pratar jättemycket nu om man jämför med förut. Känner inte att jag har några problem med att prata med mina arbetskamrater men uppenbarligen ser det ut som det. Tråkigt,  när man själv känner att man har utvecklats en hel del de senaste åren. 
 
Ikväll har lyxfällan premiär igen : ) Tycker det är jättebra, haha. Sen börjar även en ny serie på TV 11 som jag tänkte se om den är bra. Det är farligt nu när alla program och serier drar igång igen och snart även hockeyn. Man kommer ju inte ha tid för annat än att se på tv för att det är så mycket som man (läs jag) inte vill missa. När hockeyn börjar så är det ju matcher varannan dag och jag lär nog försöka se så många matcher som möjligt. Heja Modo! Tänk, det känns nästan som igår förra säsongen tog slut och man var ledsen för att det skulle dröja ett halvår till nästa säsong. Men nu är den här! Fast det är tråkigt att våren och sommaren gått så fort men hockeyn längtar man alltid till. Tänk om man hade fått se någon match live... Någon som vill följa med till Ö-vik??
 

Kryssningen

Helgen den 11.e och 12.e augusti var ju jag och två tjejkompisar iväg på en kryssning. Vi åt god mat (först McDonalds och sen oxfilé i Food Garden), shoppade en del och drack någon drink i baren. Malin hittade en rumän som bara kunde engelska och vi skrattade gott åt en kille som vi kallade för "koftan". Vi gjorde några försök till att dansa men jag kände mig inte full så det där med att dansa gick inget vidare, haha. Blev bjuden på vin av rumänens kompis. Eftersom Malin verkligen fattade tycke för sin rumän (skratt) fick vi andra två dras med hans kompis och kusin... Vi tyckte inte det var lika roligt som Malin dock. Våran smak av killar är väldigt olika nämligen : )
 
 
Överlag var det en trevlig resa, men nästa gång får man allt våga släppa loss lite mera. Men ska jag dansa krävs det allt lite mer alkohol i kroppen... Ja, just det, på måndag börjar de sända FÄRJAN på femman. På den kryssningen hände det lite mera men då mådde jag ju inte så bra dagen efter heller, haha. Jag HATAR att vara med på bild men jag bjuder i alla fall på en ful bild från Food Garden.
 
 
 
 

NUXE

Mina hudvårdsprodukter från Mary Kay är slut så på kryssningen köpte jag en ögonkräm, nattkräm och dagkräm från märket Nuxe. Helt naturliga ingredienser och till ett bra pris. Ville även ha rengöringsprodukter från samma märke så de beställde jag från eleven.se. Nuxe har fått väldigt fina recensioner så det ska bli kul att testa.
 
Detta har jag köpt från märket:
 
Dagkräm
Nattkräm
Serum
Ögonkräm
Rengöringslotion
Toner
2 ansiktsmasker
Peelingkräm
 
Köpte även en mascarabas från märket Chanel och man kan förutom att ha den under sin mascara använda den på natten för att stärka fransarna. Tänkte skriva mera om det i ett annat inlägg.
 
 

Motstå frestelsen...

Fick ett jättesug efter chips och choklad. Har ju en påse Flamin Hot Cheese i skåpet. Dom är såååå goda! Jag var såååå nära att falla dit. Plockade ut påsen från skåpet och tänkte hälla upp det i en skål. Men min vilja att få bort fettet runt midjan och få mer muskler övervann suget. Jag sprang en runda på 6 km istället och när jag kom tillbaka var suget efter chips nästan borta. Man måste ju avstå från onyttigheter om man ska lyckas, annars kommer ju inte träningen att ge resultat. Jag tänkte försöka hålla mig till kryssningen, lär inte bli lätt när man har både chips och godis inom räckhåll. Man måste vara hård mot sig själv.
 
 

Regina, Kad Poludimo, Nytt Album!

 Fick för en stund sedan ett trevligt meddelande på Facebook från Annika där hon länkat till Reginas nya album. Jag visste inte ens att de hade släppt ett nytt album så det var en trevlig överraskning. Jag blev riktigt glad.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0