Spaghetti Carbonara med Philadelphiaost

Ingredienser:
ca. 600 g spaghetti, gärna fullkorn
Bacon i strimlor
180 g philadelphiaost, naturell
2 äggulor
svartpeppar

Tillagning:
Koka pastan, stek baconet tills det fått färg. Blanda philadelphiaosten med äggulorna och blanda sist i baconet. Smaka av med svartpeppar. Häll av spaghettin och blanda med bacon och äggblandningen.


Helgen

Igår kom min systerdotter hit och hon har sovit över hos mig och åkte för en stund sedan. Det har varit en hel del bus, vi har tittat på hockey (hon var helt säker på att Luleå skulle vinna matchen mot Modo och hon fick rätt), alfons åberg och ritat bland annat. Bjuder på lite bilder från idag när vi var ute i lekparken.

Det var gott med pastafjärilar, ostsås och strimlad skinkaNär de kom och hämtad M fick jag detta fina smycke som det står "Sanny, Saga och Zeplin" på.


Tisdag

Är ledig från jobbet idag så jag tänkte göra lite nytta. Klockan 12 ska jag till Brunnsäng och klippa mig och efter det tänkte jag köpa lite mörk choklad. Jag gillar egentligen inte mörk choklad men eftersom det är nyttigare än mjölkchoklad tänkte jag ge det en chans. Bättre att ta en bit mörk choklad när sötsuget sätter in. Efter det ska jag hem och ta en långpromenad och ha lite styrketräning hemma. Sen tänker jag lägga mig och vila, känner att jag behöver det för redan imorgon ska jag tillbaka till jobbet...

RSS 2.0