Suck...

Ibland blir jag bara så himla besviken på mina katter. Pappa var här och hjälpte mig med bromsarna på cykeln och när jag kom tillbaka upp till lägenheten låg en av mina favoritlampor från Ikea sönder på golvet tillsammans med en trasig blomkruka. Jag blev verkligen jätteledsen för jag just de där lamporna tycker jag mycket om och till Ikea vet jag inte när jag kommer kunna åka. Allt detta bara för en jävla fluga i fönstret.
Lampan och blomkrukan till höger är nu sönder...


Fläskkotlett med hasselbackspotatis

Gjorde hasselbackspotatis till middag idag och igår. Gjorde med mandelpotatis och det blev riktigt gott. Jag har dragit på mig en förkylning så en lyxmåltid som denna tyckte jag att jag förtjänade. Synd bara att man fick avnjuta den ensam...


Söndag

Idag är det söndag och det betyder inte ledighet för min del för jag ska nämligen iväg och jobba lite senare. Imorgon får jag sällskap av Olle...mys : ) Skönt att ha lite sällskap när man är ute och promenerar, även fast han inte inte orkar lika mycket längre. Det är alltid lika kul att ha Olle här så jag brukar ha det lite då och då.

Nej, nu måste jag skicka iväg ett mail med felanmälan till Telge Bostäder, har problem med elementen igen...suck. När jag flyttade in i april så stog de på max och gick inte att skruva ner eller ens stänga av. Det var som en bastu här inne. Nu när det börjar bli lite småkallt inne så ville jag skruva upp värmen lite men det gick ju såklart inte. Man förväntar sig att när man betalar en dyr hyra att man ska kunna justera värmen själv. Jag är lite orolig att de kommer och hjälper mig med elementen att det bara hamnar på max igen och att jag inte kan justera själv hur varma de ska vara, men som sagt jag betalar faktiskt för att bo här så då förväntar jag mig att sakerna ska fungera också.

Final Destination 3

Jag har inte sett någon av Final Destination filmerna förrens nu och jag undrar varför, för detta var verkligen filmer i min smak. Eller, ja, jag har ju bara sett tredje filmen än så länge. Vilken tur att man inte måste se dem i turordning, haha. Trean var i alla fall jättebra, otroligt spännande och nervpirrande. Nu skickar jag den vidare till mamma och pappa och de kommer nog också gilla den.

I den tredje filmen i rysarserien ”Final Destination” förvandlas Wendys och hennes vänners liv till en mardröm...

Wendy får en föraning om en olycka på ett nöjesfält där berg-och-dalbanan förvandlas till en dödsfälla. Wendy och hennes vänner klarar sig tack vare hennes varning och nu tvingas de som lurade döden att ta konsekvenserna av sitt öde. Mörkrets makter är ute efter dem en efter en och nu måste de samarbeta för att ha en chans. Men går det verkligen att lura döden?


Mia Skäringer - Dyngkåt och hur helig som helst

Jag såg Mia Skäringers föreställning "Dynkåt och hur helig som helst" som visades igår på SVT1. Kan verkligen rekomendera den för dom som ej har sett den. Den var hur rolig som helst och hon bjuder verkligen på sig själv. Dessutom tror jag att många känner igen sig i det som Mia tar upp och hon kan verkligen sjunga, hon bjuder nämligen på lite sång emellan skämten.

 

 


Söndag

Jag poppar dansbandsmusik för fullt och snart ska jag ner till tvättstugan... Mår fortfarande dåligt efter en sak som hände i helgen men det ska inte stoppa mig från att njuta av ledigheten innan man ska tillbaka till jobbet på tisdag. Fick mitt vikariat förlängt till sista januari och det är jag jätteglad för. Man behöver inte oroa sig över ekonomin på ett tag med andra ord... Jag ska även få bli kontaktperson till någon eller några brukare så det blir spännande att få mera ansvar och visa vad man går för.

Stefan Liv död i flygkrasch

Så lyder just nu rubrikerna på Aftonbladets hemsida. Det började med ett sms från min syster där hon frågade om jag hört om Stefan Liv. Första tanken var att han var död men jag tog den tanken lite på skoj, för så kunde det ju inte vara. Jag svarar att jag ej sett eller hört något. Till svar får jag att han dog i en flygkrasch. Det är så fruktansvärt tragiskt varje gång man hör om människor som dör, men det är ännu värre när man har följt en människa, som jag, som älskar hockey och har följt bland annat elitserien och Tre Kronor i flera, flera år. Stefan Liv var nog en av mina favoriter bland hockeymålvakterna och jag minns framförallt när HV71 mötte Färjestad i final om bäst av sju matcher. Han släppte knappt en enda puck förbi sig...
Branäs korg

Detta blev resultatet när jag satte i Branäs korgar från ikea i min EXPEDIT hylla. Jag är jättenöjd, men vad tycker ni, blir det snyggare att ha korgar även i den andra EXPEDIT hyllan eller ska jag bara ha i ena som det är nu. Korgarna kostar 99 kr och finns även i färgerna svart och vitt.
Regina - Ptico Mala


Fredag

Idag hade jag min enda lediga dag denna vecka så jag åkte en sväng till stan för att köpa några flaskor vin till vinstället. Det blev 4  stora flaskor och en liten till min "lilla" samling. Jag köpte även några doftljus och ett fat samt lite dekorationssten.


Jag och blommor

Före

Såhär såg blomman ut en dag när jag kom hem från jobbet (hahaha)Efter

Efter lite vatten var den åter fin igen


Förändring

Idag kom mitt vinställsbord från Jotex (fråga mig inte varför jag köpte ett sådant) och då fick det göras om lite här hemma för att det inte ska kännas så trångt. Upp på vinden åkte fåtöljen med tillhörande pall som jag fick köpa från syster. Det var inget lätt beslut eftersom jag så gärna ville ha kvar fåtöljen. Jag har fått intala mig själv att den bara skulle upp på vinden och blir saknaden för stor kan jag bara hämta ner den igen, haha. Nu blev i alla fall vardagsrummet lite mer öppet vilket är positivt.

Resultatet, jag är nöjd men saknar fortfarande fåtöljen.
Tänk om lägenheten kunde ha varit 1 meter längre...
Vinställsbordet från jotex.
Är lite ostabilt så jag hoppas att katterna håller sig borta från den.Mina fina blommor.
(Ja, jag kan hålla liv i vissa blommor.)
Hjärtat av min lägenhet...filmhyllan : D
Och blomman jag nyligen fick av farmor som passade riktigt bra på pallen från Ikea.
Modell på bilderna är Saga... :D


RSS 2.0