Fritid, vad är det??

Jag går upp klockan 5 på morgonen och åker hemifrån kvart i 6. Jag är på jobbet klockan 7 och börjar 7.30. Jag jobbar till 15.30 och är hemma igen klockan 17. Idag kom jag hem klockan 18 (tågen går mer sällan när det är helg). Jag går och lägger mig klockan 21 för att få den sömn man behöver för att orka jobba dagen efter igen. Vad hinner man göra på 3 timmar?? Ingenting. Man  äter, tar en dusch och ser lite på tv och sen är man jättetrött och känner att det är lika bra att gå och lägga sig. Ibland är det tufft att pendla till jobbet.Linda har kommit fram till att...

...det inte är det lättaste att starta i backe. Övningskörningen gick med andra ord sådär idag : ( Jag hatar när det blir rödljus och jag tvingas stanna i en backe, det resulterar nästan alltid i en rad med motorstopp innan jag lyckas komma iväg. Resultatet av detta? En lång kö bakom mig! Jag blir stressad och förbannad och påpekar gång på gång att jag aldrig mer ska köra bil! Dagens körpass avslutades med extra träning i en backe med 0 % risk för att en kö ska bildas bakom mig, det gick inte alls från början, jag svor, jag grät nästan, jag var förbanad och ville skita i allting och bara ge upp. Jag fortsatte att försöka, det gick inte, jag undrade vad jag gjorde för fel! "Du måste gasa mera!" "Jag gasar ju!" Motorstopp... Tillslut efter flera försök började jag få in tekniken... Men jag gissar på att jag lär behöva träna fler gånger på detta om jag ska lyckas tar körkortet snart. Jag fick i alla fall beröm för att jag var bra på krypkörning, jag är med andra ord inte helt hopplös... Och med den perfekta parkeringen på slutet är jag inte helt missnöjd med dagens körlektion...

Tävlingen!!!

Det är ingen som har vissat intresse för tävlingen där man kan vinna 3 pkt o.b. pro comfort. Jag förlänger tiden till nästa söndag, men har inget intresse visats då blir det här min första och sista tävling här på bloggen. För mer information om tävlingen kan ni gå till detta inlägg.

Pågående tävling!

Här kommer en liten påminelse om tävlingen som pågår här på bloggen. Du kan vinna 3 paket o.b. pro comfort. Läs i föregående inlägg hur du ska gå tillväga.

Har fått i mig lite mat efter dagens jobb från 7.30-15-30. Allt flöt på utan problem och dagen gick riktigt fort idag. Sådana dagar vill man ha lite fler av. Vet inte hur jag ska klara mig utan gamlingarna när sommaren är slut. Man fäster sig vid vissa och man blir så varm innombords när det ler och blir glada över att just jag ska vara hos dem på dagen : ) Det värmer verkligen i hjärtat... Kommer att sakna dem otroligt mycket. En dam sa idag till mig idag, "hur ska jag klara mig utan dig sen?" Jag måste säga detsamma. Det här yrket ger så otroligt mycket. Mycket känslor är inblandade.

Tävling - Vinn tre paket o.b. pro comfort!

Nu är det dags för min första tävling på bloggen. Jag är medlem i Buzzador där man har möjlighet att få hem gratis varuprover. Nu har du har chansen att vinna tre paket o.b tamponger. För att ha chansen att vinna krävs det att du gör följande:

1.) Bli medlem i Buzzador, det är kostandsfritt och du har chansen att få hem gratis varuprover. Bli medlem på följande länk.

2.) Varför ska just du vinna?

3.) Vad har du för erfarenheter av o.b. pro comfort?

Glöm inte att skriva din mailadress (samt ditt användarnamn som du väljer när duregistrerar dig på buzzador) så att jag kan kontakta vinnaren. Vinnaren kommer att presenteras på måndag.70 rätt av 70!

Är så stolt över mig själv. Har suttit och kämpat på med körteorifrågorna och har nu klarat alla repetitionsomgångarna som man måste klara av innan man får boka in sig på teoriprov och uppkörning. Jag kan dock inte boka in mig än eftersom jag måste göra halkbanan först... Jag fick till och med samtliga rätt! Vem kunde tro det, inte jag i alla fall. Nu är jag glad : )

Igår var jag med syster och hennes familj på årets första dopp i en sjö ute i Järna. Riktigt skönt var det efter dessa heta dagar. Hoppas det blir en tur snart igen!

I helgen blir det jobb men på tisdag och onsdag är jag ledig. Ledig två dagar i sträck, vilken lyx! Men jag måste erkänna, jag trivs otroligt bra på jobbet och det blir tråkigt att lämna alla sen, gamlingar och personal.

Jag ska inte klaga...

...men fyfan vad varmt det är!!! Man sliter och biter ihop på jobbet i denna värme. Svetten rinner och man vet inte vart man ska ta vägen. Helst av allt hade man velat gå och sätta sig i en frys eller något men det allternativet finns tyvärr inte. Det är inte lätt ska ni tro att stänga in sig i ett varmt badrum för att duscha de äldre på servicehuset när det är 30 grader inne och själv är man ju fullt påklädd i varma jobbyxor och två lager tröjor. Och på det städning hemma hos någon annan. Till på köpet finns det aldrig någon luftkonditionering på bussarna... Men, jag ska väl inte klaga..det är snart vinter igen... Att man aldrig kan vara nöjd!Längtar efter hockeyn <3

Tittade runt lite på Modos hemsida och kände helt plötsligt en stor tomhet och saknad. Samma känsla som alltid infinner sig den här tiden på året. Hockeyn har uppehåll och det dröjer några månader innan det drar igång på allvar igen : (  Nu har jag skrivit ut matchkalendern och har redan börjat planera in en match som jag vill se. Lördag den 30.e Oktober, Södertälje-Modo. Vill se! Fick inte se Modo live förra säsongen förutom på TV och jag ska väl inte klaga. Så många matcher som jag hade möjlighet att se på tv förra säsongen är förmodligen mer än vad jag någonsin har sett under mina 11 år som Modo fan. 11 år!! Det är helt sjukt vad tiden går fort.


Twilight - Eclipse

Igår var vi på bio och såg den senaste Twilight filmen - Eclipse. Den var riktigt bra precis som de två första. Det var ganska folktomt inne på bion eftersom vi såg den på eftermiddagen. Ganska skönt i och för sig. Någon mer som har sett filmen? Vad tyckte ni?


Eclipse

Har varit ute och övningskört med pappa en sväng och som vanligt satt jag och spände mig och var lite smått nervös över att det skulle gå dåligt. Jag behöver verkligen jobba på mitt självförtroende, haha. Men det gick bra att köra men ett förargligt motorstopp blev det : ( Stannade vid ett rödljus och trodde att jag fick i ettan men fick i friläge så det var inte så konstigt att bilen inte gick framåt när jag skulle köra...

Snart blir det bio med syster, vi ska se Eclipse : ) Massor med sourcream snacks lär det bli också : ) Ha en trevlig helg allihopa !

RSS 2.0