Från Lindex

Topp 149 kr



Topp 149 kr



Väska 199 kr


Från skopunkten

Sandalett 249 kr



Sandal 199 kr



Sandal 99 kr (Gratis, ta 3 betala för 2)


Ikea

Idag har jag haft en trevlig dag som tillbringats med två tjejkompisar. Vi stannade först till på Heron City där det blev hamburgare från McDonalds för min del. Som jag längtat efter hamburgare och goda pommes frites. Sist jag åt det bodde jag fortfarande i Mora... Sedan bar det av till Ikea där vi alla handlade lite. En av oss handlade dock lite mera (jag). Passade på att köpa lite härliga doftljus och en taklampa som jag hoppas ska passa i köket (har ju fortfarande kvar den förra hyresgästens lampa som hon lämnat kvar). Vi hann med några klädaffärer också samt lite glass. En hel del skumma typer stötte vi på också, hahah.

Fick ett oväntat samtal under dagen som gjorde mig lite besviken och fundersam. Hoppas att allt löser sig i slutändan. Nu ska jag ta ett varmt bad och lägga all oro åt sidan och bara njuta av att vara ledig hela helgen.

White Amber och Cat Deluxe

Klickade hem dessa från eleven.se.


Naomi Cambell Cat Deluxe och Cat Deluxe At Night 239 kr



Gap White Amber edt 335 kr


MP3-spelare

Jag var nyss ute och gick när det klickade till i hörlurarna till min gamla mp3-spelare. Helt plötsligt så fungerade ljudet bara i ena hörluren! För ett tag sedan gick mina andra hörlurar sönder på samma sätt så jag står nu utan några alls. Min mp3-spelare har dessutom några år på nacken så den börjar göra sitt. Den går knappt att ladda längre då den är glapp någonstans och batteritiden blir bara sämre och sämre. Dessutom brukar den "dö" ibland, så nu kände jag att jag hade fått nog. Dags att köpa en ny och sälja den gamla på tradera. Hittade en som verkar skaplig på netonnet.se för 399 kr. Jag blir tokig om jag inte har en mp3-spelare så att jag kan lyssna på musik när jag går och lägger mig (då kan man lyssna hur högt man vill utan att störa några grannar) eller när jag är ute och motionerar.





Om några dagar kommer denna hem till mig!


Lördag

Idag ska städas och handlas samt bäddas rent i sängen för imorgon är det tvättstugan som gäller. Visst är det härligt att vara ledig ; ) Man får tid till att göra allt det där som man inte orkar eller har tid till när man jobbar, sånt som man helst skulle vilja slippa göra helt och hållet. Allt detta har man tid till när man är ledig... Bara att sätta igång med andra ord för även kattsanden ska bytas idag. På eftermiddagen kommer Olle <3

Eleven.se

Detta paket kom till mig idag...



Yvonne Rydings produkter: Cleansing Lotion, Day Cream, Facial Peeling, Facial Tonic, Eye Contour Care, Herbal Mask.

Simple Deep Cleansing Face Mask

Allt detta för 779 kr på eleven.se. Inte så farligt dyrt för lite bättre produkter. Har aldrig testat dessa förut men de är säkert bättre än de produkter man köper i livsmedelsbutiken. Dessa är inte så mycket dyrare heller.

Du kan läsa mera om Yvonne Rydings produkter här.


Ring från tradera

Vann denna fina ring i form av en uggla på tradera. 16 kr kostade den.


Hemmagjord pizza

Igår gjorde jag egen pizza med skinka och ananas på. Blev supergott och nu har jag dessutom matlådor så det räcker under några dagar.


Film ikväll

Filmen jag ska se ikväll heter Why Did I get Married? Såg den första gången på Canal Plus och den är riktigt bra. Kan verkligen rekomendera den.


Omelett (eller varma mackor) med champinjon och skinkstuvning

Till en omelett behöver du:

1 ägg
2-3 msk mjölk eller vatten
salt
vitpeppar
riven ost
1 burk champinjon och skinkstuvning (Abbas)

Blanda ägg, mjölk, kryddor och riven ost i en skål.
Smält lite smör i en stekpanna och häll sedan i äggblandningen.
Låt stelna och ha sedan på stuvningen. Klart!

Eller:

Ha på smör på bröd och ha sedan på stuvningen.
In i ugen och vips så har du varma mackor.



Tips: Något annat som är gott att ha på när du gör varma mackor i ugn är skinkost (mjukost)


RSS 2.0