Tisdag

Jaha då har man ramlat av hästen också... Skulle hoppa över en stock i skogen och avståndet måste ha blivit galet för det tog stopp! Jag tror Villimey snabbt vände om och att det var då jag inte hängde med riktigt och föll av, haha. Men det gick bra och jag var snabbt uppe i sadeln igen. Så kan det gå!
 
Bjuder på en gammal bild...
 

Måndag

Idag kunde jag cykla i bara linne till stallet. Red även i bara linne så nu har man blivit lite röd på axlarna! Jag såg några hinderstöd vid ridbabanan så jag blev sugen på att bygga ett litet hinder och rida på banan idag! Fegade lite så det blev inte så högt idag. Svårt när man inte vet hur högt Villimey har hoppat. Lite högre får det nog bli nästa gång.Lördag

Det var en riktigt seg dag på jobbet idag. Jag var riktigt trött efter en mer eller mindre sömnlös natt. Låg och vred och vände på mig hela tiden. Somnade nog inte till förrens det bara var någon timme kvar tills man skulle gå upp igen. Har verkligen ingen energi kvar i kroppen. Behöver semester NU!
Godnatt

Nu säger jag godnatt för i helgen väntar jobb 7-15 både lördag och söndag! Men nästa helg är det Eurovision Song Contest :-) Ser alltid fram emot det! Undrar om man ska lyxa till det med lite vin då :-)
Dagens träning

60 minuter cykling, 40 minuter mage, rumpa och lår, ca 45 minuter ridning

Pizza Mozzarella

Middag:
På jobbet

Jobbar 16-22 idag. Är lite småsegt och man känner att man skulle behöva semester! Får vänta tills den 15.e Juli...
Dagens träning

60 minuter cykling, ca 45 minuter ridning och 20 minuter armar fick bli dagens träning.

Nytt lack

Köpte ett nytt nagellack häromdagen. Har ett vanligt svart lack som bas.

Absolut torr

Nu har jag äntligen hittat något som hjälper mot svetten under armarna! Absolut torr som finns att köpa på apoteket för ca 60 kr. Man duttar på innehållet på torra armhålor. Men det svider och jag gjorde dessutom misstaget att ha på medlet efter att jag rakat mig! Det var ingen bra idé kan jag säga. Dey sved så mycket att jag grinade! Tog mer än en vecka att få bort irritationen och armhålorna har inte varit vackra. Smörjde med hydrokortison och idomin flera gånger om dagen! Men inget svett under armarna alls. Inga svettfläckar på kläderna. Vill man vara fin får man lida lite för det.

Dagens träning

Ca 30 minuter cykling, 40 minuter Functional Training

Hundvakt

Jag är hundvakt fredag-Söndag så nu har jag och hundarna huset för oss själva medans mamma och pappa åker iväg över helgen. Katterna åker jag och tittar till imorgon. Nu ligger vi och vilar en stund innan det blir promenad! Kommer kännas skönt inatt att få sova i en dubbelsäng utan att behöva trängas bredvid vare sig katt eller hund. Hundarna och jag får plats bra här :-) Skönt att slippa katterna som härjar runt på nätterna. Fast lite saknar man dom förstås.

På jobbet!

Såhär ser jag alltså ut på jobbet!

RSS 2.0