Middag

Lax panerad i sesamfrön, sötpotatis, morötter, avokado, kikärter och grönsaker.

Knäkatt


Sen frukost

Ville träna benen idag men Internet var för långsamt för att kunna spela upp någon träningsvideo på Youtube så det sket sig : ( Jag är väldigt känslig just nu på grund av all stress jag känner i kroppen så detta gjorde mig extra upprörd! Tog en långpromenad istället. Nu blir det en sen frukost, kokosmjölk med skivad banan, jordgubbar och vetegroddar.

Grattis!

Idag fyller världens bästa hund 11 år! Grattis Olle

Glee, säsong 4

Ikväll ser jag på detta : )

Middag


Dagens träning

40 minuter mage, rumpa och lår.

!

Vad har jag lärt mig ikväll...att inte kommentera på Modos Facebooksida. Jäklar vilken diskussion det blev... Tillslut fick grabbarna tjafsa vidare själva, skratt =) Men jag kan nöjt berätta att de flesta Modo fansen tyckte som jag! Godnatt!!!!
 

Hockey-Sveriges nöjdaste fans???

Hahaha. Modo måste ha världens bästa fans. Så underhållande att läsa alla kommentarer på Modos facebooksida! Jag dör av skratt... De pratar redan om kvalserien! Jag som trodde att hockeysäsongen precis hade börjat : )

Gott...

Lyxar till det lite till hockeyn...

Middag

Stekt potatis, stekt ägg, bacon, kidneybönor. gurka, paprika, tomat och beasås.

Dagens träning

Cykling till och från stallet + 23 minuter rygg, armar och axlar.
 
 

Frukost

Havregrynsgröt med hackade nötter, vetegroddar, mandelsmör och kvarg.

Torsdag

Vill bara titta in och skriva att jag mår bättre idag! Nu ska jag äta lite frukost innan jag cyklar till stallet : )

: (

Usch, har en sån där dålig dag! Känner mig deppig och stressad och allt känns skit! Jag känner nästan ingen glädje för något längre! Vill bara sitta hemma och titta på mina serier. Det är det enda som glädjer mig just nu. Det senaste året har varit riktigt jobbigt och nu vet jag inte längre vad jag ska göra. Jag är orolig för min egen hälsa...

Kvällsmys


Middag


Dagens träning

Snabb promenad från Ritorp till Fornhöjden ca 1 timme + 40 minuter mage.
 
 

Raw Food-bollar


Frukost


!!!!

Kom på att kattmaten (670 kr) kostar mer än ett halsband från Chanel eller Dior (460 kr)! Helt galet! Snart är det tyvärr dags att köpa kattmat igen! Hade hellre köpt ett halsband. haha.

Chanel och Dior

Jag är så himla sugen på att köpa hem två stycken halsband från Chanel och Dior, 460 kr styck, men nej! Jag får bara inte! Måste börja spara ihop pengar till det i så fall. Så svårt att motstå ibland... Just nu gillade jag dessa. Så fina ju : ) Vill ha!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag

Nu äntligen sitter jag i soffan och kan ta det lugnt! Först jobb från 7-15.45, sen cykla till stallet i värsta stormen, red i spöregn, sen cykla hem i motvind. Mjölksyra i benen. Nu har jag duschat, fått mat i magen och sitter som sagt i soffan och ser på lite hockey! Modo möter Frölunda ikväll...

Middag på jobbet

Havregrynsgröt med vetegroddar, bär, hackade valnötter och mandeldryck. Grönt te.

Lunch


Dagens träning

40 minuter av Fitness Blender Barre Workout.
 
Behöver jag säga att jag fick mjölksyra i benen...
 
 
 

Picket Fences

Jag har nu sett några avsnitt av denna serie och jag älskar den. Den är riktigt bra och stundtals så otroligt rolig = ) Från och med nu, en av mina favoritserier.

Söndag

Ska sätta mig och läsa en stund innan tvättstugan. Läser just nu" Om en Buick 8" av Stephen King. Lite trögläst i början men nu börjar det hända saker och bli lite spännande. När jag har tvättat färdigt blir det tjejkväll med M. Vi ska se lite film så det blir trevligt!

Middag


Dagens träning

60 minuter armar, rygg och axlar med fitnessblender.

Trött???


Lördag

Godmorgon. Jag har varit vaken ett tag och läst lite gamla inlägg från min egen blogg, om när Saga var borta. Skönt att man fick hem henne och att hon levde. Mycket var man med om under tiden i Mora. Usk-utbildning, körkort, Zeplin försvann, Saga som inte kom ner från trädet, fodervärd på Tolli, början på min IBS.... osv. Idag är det i alla fall hockey igen. Hoppas på en tre-poängare idag. Modo har än så länge plockat poäng i samtliga matcher men sist blev det ju förlust mot Leksand efter straffar. Såg två avsnitt av Picket Fences igårkväll och ja det är en bra serie.

Eftermiddag på stan

Blev en stund på stan idag. Åt lite middag med M och sen blev det lite shopping...

Zeplin


Picket Fences

Helgen är räddad. Beställde hem första säsongen av den populära serien Picket Fences med bland annat Costas Mandylor i huvudrollerna : ) Kan verkligen tipsa om Amazon.uk. Inte alls farligt dyrt och allt jag har beställt har kommit fram. Serier som inte finns att få tag i här i Sverige har jag hittat där, fast utan svensk text, som Keeping Up With The Kardashians och Picket Fences.

Leksand-Modo

Nyduschad och redo för kvällens drabbning! Kom igen Modo. Nu går vi för tredje raka segern!

Middag


Hmm

Ja så här kan det se ut när katterna har varit i farten...

Dagens träning

Proteindrink med banan, wheyprotein, kokosdryck och naturell yoghurt innan träning. Idag blir det rumpa och lår.

Torsdag

Städade hos en brukare idag och han hade några böcker som han skulle slänga. Han sa åt mig att plocka ut några stycken och ta med hem. Väldigt snällt tycker jag = ) Jag vet att vi egentligen inte får ta emot något men det är väl bättre att böckerna kommer till användning än att de kastas. Jag delar dessutom gärna med mig till arbetskamraterna om det är så : )

Kvarg med banan och kiwi


...


FACE YOUR FEARS


Middag

Korv, råris, avokado, gurka, paprika och currysås.

Dagens träning

Provade fitnessblenders nya 1000 calorie-workout idag och dom är jobbiga. Denna var dock lite kortare än de övriga som är på 90 minuter. Denna var 60 minuter. Jag hoppade dock över kickboxning avsnittet. Jag hänger helt enkelt med i sådana övningar. Jag har kass kordinationsförmåga! Jag har alltid svårt för de övningar där man ska kombinera flera olika rörelser, haha.
 
 
 

Vinst igen för Modo!

Det blev ännu en vinst för Modo i den andra matchen för säsongen. Modo tog emot AIK hemma i Fjällräven Center och vann med 3-1.
 
Lumberjacks och MODO Tifo levererade.
Bild från modohockey.se
 
 

Breakout Kings

Ser just nu på denna serie medans jag väntar på tredje säsongen av Keeping Up With The Kardashians.

Frukost på jobbet

Grönt te, vaniljkvarg, äggsmörgås och LT!

Frukost


Vinst i första matchen!

Modo fick med sig två poäng från Växjö efter mål i sudden. En helt ok start på SHL. Mål av Påhlsson och Lööv.

???

Varför ska hockeytränarna alltid tugga tuggummi? Sjukt irriterande!!!

Nu har det börjat...

Laddar inför Växjö-Modo med matchen mellan Leksand och Brynäs. Lite glass till efterrätt gör inte saken sämre!

Middag

Fylld lövbiff, färsk pasta och sallad.

Paj

Denna väntar nu på att mina föräldrar ska komma...

Dagens träning

Gårdagens träning blev i alla fall armar, axlar och rygg 60 minuter. Idag gjorde jag 30 minuter freeze & Squeeze. Jobbigare än vad man tror.
 
 
 
 

Frukost

Smoothie och äggsmörgås....

Lördag

Idag vet ni ju vad jag ska göra.... hockey!!!!! Men innan den börjar ska jag städa lite. Får nämligen finbesök imorgon av föräldrarna. Men först en stadig frukost så att man orkar dra runt på dammsugaren!

Zeplin


Zeplin


...


Smoothie

Avslutar kvällen med denna dryck/smoothie gjord på banan, hallon, blåbär, kokos/risdryck, kokosfett, naturell yoghurt och toppad med vetegroddar.

Middag

chorizo, rotmos och en avokado!

Men åhhhh!

Trodde Modo spelade imorgon men jag måste vänta ända till på lördag! : (

Neeeeeej!

...jag har bara ett avsnitt kvar av The Walking Dead säsong 3 : ( Fast idag fick jag hem säsong 2 av Keeping Up With The Kardashians så jag lär överleva men ändå... Och snart kommer en säsong av Glee... och på fredag börjar hockeyn! Ok, jag kommer absolut att ha ett fullspäckat schema om kvällarna!

...

Havregrynsgröt med kolasås gjord på stevia istället för socker...lite färre kalorier med andra ord men lika gott ändå. Gjorde med lite smör, grädde och sirap. Nästa gång ska jag prova med kokosfett och ett vegetariskt allternativ istället för grädden, t ex sojagrädde för att få ner kalorierna ännu mer.

Dagens träning

Bodyweight cardio 23 minuter, ca 250 kalorier och fat burning cardio för rumpa och lår 27 minuter, ca 270 kalorier.
 
 
 
 
 
 
 

Hemmagjorda proteinbars

1 skopa caseinprotein (ex. fitnessgurus double chocolate)1 skopa wheyprotein (ex. fitnessgurus choklad/hasselnöt)1dl havregryn0,5 dl mjölk, mandelmjölk el likn.2 tsk psylliumfrönsaltvalfria nötter mörk chokladjordnötssmör Hacka nötter och choklad. Blanda alla ingredienserna. Forma till valfri form och linda in i folie. Förvara i kylskåpet.

Frukost


Måndag

Godmorgon alla glada! Så härligt att vara ledig från jobbet idag! Jag har känt mig lite skum i halsen i någea dagar men inget som verkar bryta ut...än. Ska ta c-vitamin och zink idag och hoppas på det bästa. Mina planer för dagen är, först frukost, äggsmörgås och havregrynsgröt. Sen promenad ner till ÖoB. Hoppas magen inte krånglar. Den har varit skitjobbig ett tag nu! Sen lite HIIT träning i ca 45 minuter innan middagen...sen slappa i soffan :-) Hoppas min film kommer idag... ;-) Ha en fin dag alla!

Lunch


Frukost


...


Dagens träning

Cykling till och från stallet (samt jobbet), 55 minuter Banish Fat Boost Metabolism Complete Workout. Riktigt jobbigt och svettigt... Hoppades hela tiden att det skulle vara sista övningen men det det tog aldrig slut. Haha. Men det ska vara jobbigt, det är då det ger reslutat.
 
 

Kvällsfika på jobbet


Lunch


Frukost


Middag

Vegetarisk lasagne med qournfärs och aubergine. Till detta en sallad med babyspenat.

Matlagning

Nu ska här lagas mat! Vegetarisk lasagne.

Dagens träning

Cirka 50 minuter armar.
 
Tank top arms gjorde jag två omgångar av...
 
 
 

Frukost

Havregrynsgröt med mosad banan och hasselnötsmör samt skivad banan och kanel som topping. Ett kokt ägg och proviva med smak av persika.

Tisdag

Idag var det perfekt väder för en ridtur.

Dagens träning

40 minuter Functional Training.

I'm so happy = )

Kommer ni ihåg detta inlägg? Fick just hem en region 1 dvd och vet ni vad....det fungerade! = ) Min dvd spelare verkar alltså inte vara låst till en region = ) Nu är jag glad att jag inte råkat köpa dvd filmer som jag sen inte kan titta på!

Middag

Idag gjorde jag min supergoda wok med sötsur sås gjord på brun vinäger, ananas med ananasspad, chili, grönsaksbuljong, sesamolja, majsmjöl. För övrigt hade jag kyckling, nudlar, morötter, paprika, majs, salladslök och cashewnötter.

Detta lyssnar jag på just nu...

One Republic... Album: Native. Fastande för låten Counting Stars så jag var bara tvungen att lyssna in lite fler låtar från samma album och jag är inte besviken än så länge : ) Älskar att upptäcka ny musik (jag har nämligen inte lyssnat så mycket på One Republic innan).
 
 
 
 

Mera stress

En trevlig helg hos Carlsson/Holmqvist slutade med tårar för min del. Min NYA telefon går inte att sätta på. Trodde att det bara var batteriet men efter att den laddats ett tag gick den fortfarande inte att sätta på! Jag orkar inte mer krångel... Jag blir jättestressad av sånt här! Fan om det slutar med att jag måste betala för detta. Jag har inte råd! Kan dom inte tillverka saker som fungerar!

RSS 2.0