Skor

Köpte dessa för ett tag sedan och är såååå nöjd.


Påverkad av jobbet

Man blir så lätt påverkad av vad som händer på jobbet, i alla fall jag blir det har jag märkt. Jag har på många plan tagit efter våra kära pensionärer inom hemtjänsten. Dessa är några utav dem:

* Jag kokar gröt i kastrullen istället för i mikron, vilket jag gjorde förut.
* Jag använder en träslev när jag kokar gröt istället för en i plast.
* Jag har börjat ha socker på havregrynsgröten.
* Jag använder dammvippan när jag ska damma.
* Jag äter potatis väldigt ofta.
* Jag har köpt samma saft som vissa har.

Man är ju in allra högsta grad inblandad i vad de äldre äter om dagarna och dessa vanor har nu även smittat av sig på mig. Detta är ju inget negativt eftersom gröt på morgonen bara är nyttigt. Är det inte konstigt att man börjar ta efter saker och ting omedvetet?

Kjol från Gina Tricot

Beställde denna till tvillingarnas dop. Till detta ska jag försöka hitta en passande topp. Tipsa gärna. Kjolen kostar 199 kr.


Ny hårfärg

Före:Efter:
Frissan

Idag är jag ledig så jag tänkte passa på att klippa mig. Ska även eventuellt tona håret idag för att få lite förändring. Är lite nervös, tänk om man inte blir nöjd. Efter det ska jag ner på stan för att köpa lite vin och smink. Köpte en foundation förut men känner att den är lite för mörk.


Tvbänk från Jysk

Idag var jag äntligen och köpte en tvbärnk till min nya tv. Det var egentligen ingen tvbänk jag köpte utan en hallmöbel. Det var bara att ta bort dynan som låg ovanpå och vips så hade man istället en tvbänk. Den är riktigt snygg men eftersom det var den sista svarta och dessutom ett visningsexemplar har den några skavanker, men dessa får man enkelt bort med lite svart färg. Den var på rea för 500 kr men eftersom det var ett visningsexemplar fick jag den för 400 kr. Jag vill ha en liknande fast byrå i vitt i hallen...
RSS 2.0