Tisdag

Kom hem från jobbet runt femtiden och magen skrek efter mat. Jag var så hungrig att jag knappt hade kraften att gå från bussen och hem. Blev lunch tidigt nämligen, redan vid 10.30. Dagen började med mycket att göra, en dusch och mycket hjälp med de äldre och sen var det ganska dött, ingenting att göra. Serverade lunch och hade en städning på eftermiddagen, sen var det bara att vänta på att klockan skulle bli tre så att man kunde röra sig hemåt genom folkmassorna på stan. Passade på att smita in på Lindex för att köpa underkläder och mycket passande hade de tag 3 och betala för 2. Blev 6 stycken trosor så nu kan man slänga de gamla fula man har, haha. Nu närmar sig klockan 19.00 så om cirka två timmar blir det sängen igen... suck. En ny jobbdag väntar imorgon...och övermorgon...och dagen efter det. Sen en ledig helg (jippi)...och sen 4-5 helger på raken...Bild lånad från google.se

Kommande tävling!

Jag såg idag att jag kom med i Buzzadors kampanj med o.b ProComfort. Kul. Kommer snart att få hem lite varuprover och då blir det även en tävling här på bloggen. Min första faktiskt : ) Så håll koll här på bloggen ni som är intresserade : )

Är du intresserad av att bli medlem hos Buzzador och få hem gratis prover kan du anmäla dig här. Det är gratis!


Besök hos tandläkaren

Var på besök hos tandläkaren idag på förmiddagen eftersom att jag misstänkte att jag hade ett hål. Har inte känt någon tandvärk men det såg verkligen ut som ett stort hål i en av tänderna. Jag var rätt nervös när jag klev in hos tandläkaren och var beredd på att det skulle bli ett dyrt besök. Tandläkaren undersöker alla tänderna och eftersom jag själv tycker att jag har haft många hål var jag riktigt nervös och var helt säker på att jag skulle ha flera stycken. Gissa om jag blir chockad (på ett mycket positivt sätt) när tandläkaren säger att det ser jättebra ut och inga hål alls. Va? Säger jag och tänker att hon måste ha missat något. Är du säker på att det inte är några hål? Nej, inga hål... Bara lite fyllning som lossnat. Jag suckar av lättnad och har inte varit så glad på länge, haha. Det har aldrig varit så roligt att vara hos tandläkaren som då. Och inte tyckte hon att jag haft många hål sen tidigare heller. Bara jag som är nojjig. Jag passade även på att fråga om en vass framtand som jag har som har oroat mig länge. Jag har nämligen alltid haft den dåliga ovanan att bita på naglarna vilket har resulterat i att tanden har blivit vass. Det var bara att slippa den jämn så nu behöver jag inte tänka på den något mer. Skönt. Nu kan jag slappna av igen.

Första jobbveckan avklarad...

...och fy vad trött jag är. Idag stressade jag hem från jobbet och tänkte vara smart och ta en väg till pendeltåget där folkmassorna var lite mindre. Höll på att sluta på detta sätt.. Linda höll på att gå vilse i storstan. Jag vände snabbt tillbaka till vägen jag brukar gå och kom fram till pendeltåget till slut. Hoppade sedan av tåget och på bussen för att sedan hoppa av bussen och springa in till Ellbe för att köpa diverse grejer tills imorgon då syster och Mathilda bland annat kommer hit. Stressade vidare mot kassan och när killen i kassan kallade grisöronen för hundöron blev jag lite sur men detta visade jag såklart inte. Jag tänkte att inte fan ger jag väl hundarna hundöron! Kom hem till 17.00 precis vilket jag sagt till mormor och morfar som också är här. När man ändå var i farten passade jag på att slänga in lite tvätt i maskinen också och snart ska hundarna ut. Har fått erbjudande om att jobba både imorgon och på lördag men eftersom att det blir så himla mycket jobb i Juli vill jag passa på att vara ledig denna helg och med tanke på Viktorias och Daniels bröllop på lördag så går det väl knappt att ta sig till jobbet ändå. Lika bra att stanna hemma!

Trivs jättebra på jobbet efter första veckan. Trevlig personal och gamlingar med för den delen. På måndag sätts jag på prov, då är det dax för mig att klara mig helt på egen hand med allt vad det nu innebär. Det tar ett tag innan man kommer in i rutinerna men det finns ju alltid hjälp att få.


Äckliga byggarbetare

Var iväg på en rask långpromend igår efter att jag hade rastat hundarna och gick förbi ett husbygge. Vad möts man av när man går förbi, jo ett helt gäng byggarbetare som blänger på en, läskigt. Det var ju inte så att de slutade glo heller utan de riktigt följde mig med blicken. Om de sa något vet jag inte, hade musik i Mp3-spelaren. Jag ökar farten men obehaget ligger kvar i luften. Vänder mig om och självklart är två av dem bakom mig. Vilken tur att man hade en ganska så trafikerad väg precis där, vad hade man annars råkat ut för? Vänder mig om igen och de är borta...skönt. Jag är tydligen inte den enda som har känt sig besvärad av dessa byggarbetare och de har tydligen blivit anmälda också. Det där var nog sista gången jag gick förbi där ensam, den saken är klar. Vart kan de komma ifrån...Polen?? Otäckt var det i alla fall.

Semestervikariat på äldreboende i Stockholm

I måndags gick jag upp tidigt för att ta tåget ner till Stockholm från Mora för en intervju på Väderkvarnens Äldreboende. Jag kom dit strax efter 10 och intervjun var inte förrens 13.00. Som tur var höll syster mig sällskap i väntan på att min intervju skulle börja. Själva intervjun tog nästan en timme och min syster satt under den tiden tålmodigt och väntade på mig. Men det var det kanske värt för i morse fick jag ett samtal från enhetschefen att jobbet var mitt : ) Ända upp till heltid kommer det att bli, dagar, kvällar och helger och även jobb under midsommar. Gissa om jag kommer att känna mig rik när pengarna kommer in på mitt konto. Detta är faktiskt mitt första riktiga jobb så för mig är detta efterlängtat må ni tro.


Körlektion 14

Måste erkänna att det kändes lite tråkigt när man satte sig i bilen igår för att köra med Dan. Jag ska nämligen på jobbintervju på måndag på  ett äldreboende i Stockholm. Skulle jag ha sån tur att jag får jobbet, börjar jag direkt och kommer inte tillbaka till Mora förrens strax innan skolan börjar igen. Man har ju kört med Dan ett tag nu och kommer faktiskt att sakna lugnet på trafikskolan. Det är rätt skönt att åka dit några dagar i veckan och sätta sig och plugga på datorerna där och köra några lektioner emellanåt. Det är ju så roligt att köra! Förutom ett motorstopp mitt i rondellen igår så går det ändå framåt med körningen och jag har ju så lite kvar och blir man borta hela sommaren kan jag ju inte ta körkort än. Jag ångrar inte valet av trafikskola, alla är jättetrevliga och hjälpsamma.


Körlektion 13

Igår körde jag min 13.e körlektion och det känns att man gör framsteg. Allt flytter på, på ett helt annat sätt just nu och man behöver inte sitta och tänka så mycket på själva körningen. Det blev mest körning inne i stan och lite utanför och vi fortsatte att träna rondeller som gången innan. Teorin flytter på även den och snart är det dags för halkbanan. Jag är snart klar med teorin också vilket innebär att det snart är dags att skriva upp....spännande.

RSS 2.0