GOTT NYTT ÅR

Vill önska er alla ett Gott Nytt År och hoppas att ni får en trevlig dag. Jag ska fira nyår i Mora och har planerat att se Sverige match mot Ryssland ikväll. Haha. Är nog första gången som jag ser hockey på nyår. Nåja, det blir spännande att se hur detta lag står sig mot lite tuffare motstånd. Jag tror på en seger. Jag har nyss tagit en dusch och klätt upp mig lite. blev ett vitt linne till ett par svarta byxor. Kram på er.

En lätt seger för Småkronorna mot Lettland

Igår spelade juniorerna match mot Lettland i JVM. Det blev en lätt seger...hela 10-1 till Sverige mot ett lag som inte bjöd på mycket motstånd. Sveriges målvakt hade inte mycket att göra och släppte endast in ett mål, en puck som han inte hade kunnat ta. Så mycket mer än så gjorde inte letterna och Sverige kunde leka bort motståndarna med sina frilägen. För de kom hur lätt som helst in på mål och mål det blev det nästan varje gång. Skottstatistiken talar sitt eget tydliga språk. Lettlands 8 mot Sveriges (håll i er) 61! På nyårsafton är det upp till bevis för Sverige då de får sitt starkaste motstånd hittils i turneringen, nämligen Ryssland, Om det blir samma succe i år som förra året återstår att se, men det här laget ser ut att kunna gå långt. Kanske får vi en revanch mot Kanada i  en final...Hoppas.

Jag är med i denna tävling



Jag är med och tävlar om denna fina klänning i Carolines blogg.

Kladdkaka med vispgrädde

Idag ska jag göra en kladdkaka...mums. Är faktiskt första gången som jag gör en sådan så jag hoppas att jag lyckas.

200 g Fazer Ögon Bak och Dessert Choklad Mörk
1 tsk bakpulver
4 ägg
2 dl socker
2,5 dl vetemjöl
200 g smör

Värm ugnen på 200 grader. Vispa ägg och socker vitt. Smält chokladen och smör. Häll över i ägg och sockerblandningen. Tillsätt vetemjöl och bakpulver. Rör ihop försiktigt. Smöra och bröa en rund bakform ca 25 cm. Grädda i mittena av ugnen i ca 12 minuter.



Måndag

Dålig uppdatering jag vet...förlåt.

Var inatt uppe till 3. Jag var bara tvungen att se JVM. Sverige mötte Slovakien. Såg JVM förra året och det var riktigt roliga mattcher och jag måste säga att jag tycker att det är synd att man inte kämpar lika mycket i Allsvenskan och Elitserien samt Tre Kronor. Juniorerna tacklar och går mot mål och vill verkligen vinna och kämpar för det. Det blir roligare att se matcherna då. Ikväll är det match igen, men inte klockan 1 som tur är. Idag och på Nyårsafton börjar matcherna 20.30. Om jag ska titta? Ja, självklart. Om ingen drar mig bort från TV.n. hehe. Nu måste jag verkligen äta frukost. Var hungrig redan vid 1 när matchen började.


Lördag

Idag kom jag tillbaka till Mora igen efter en vecka i Södertälje, Var så kul att träffa katterna igen. Sanny blev så glad : ) Lyssnade på Scotts nya album idag...riktigt bra faktiskt. Ångrar inte att jag köpte den. Deras version av Två Mörka Ögon är verkligen jättefin. Ser fram emot när de släper en skiva med bara egna låtar.

Imorgon blir det en tripp till Dollar Store. Idag storhandlade jag och det slank ner en och annan godbit såklart. Försökte dock att handla sådant som är bra för kroppen. Har ni testat att dippa morötter i Hummus? Så fruktansvärt gott...och nyttigt

Nu börjar batteriet ta slut på datorn så jag måste sluta skriva nu. Kram

Tisdag

Imorgon är det julafton men så känns det inte. Ingen snö och det ända som ger lite julkänsla är allt julpynt här hemma. Lite snö hade ju inte skadat... Idag ska det bli städning inför morgondagen samt en kaka ska bakas lite senare mot eftermiddagen/kvällen. Vad för kaka är inte riktigt bestämt än.

Kollade vilken buss jag ska ta tillbaka till Mora på lördag också så att man kan åka och ta hand om älsklingarna/katterna. Hoppas att de har det bra. Känns lite jobbigt att lämna dem i flera dagar men de klarar sig om någon bara kollar till dem samt fyller på mat och vatten.

Ska försöka hinna med att ta med mig Olle och Chip ut på gården och busa lite sen också. De kan behöva springa av sig lite. Hehe

Scotts - vinnare ändå

Scotts kanske inte vann Dansbandskampen, men de var nära...och det var ju faktiskt Scotts som fick en plats i Melodifestivalen och inte Larz-Kristerz... Vi (som gillar Scotts) får helt enkelt rösta fram dem till en finalplats i Melodifestialen sen istället. Och du? Du har väll inte glömt att beställa Scotts nya album På Vårt Sätt. Beställ den på Ginza eller Cdon.

Just nu sitter jag och lyssnar på ett annat dansband som jag har lyssnat på sedan jag var mycket mindre. Arvingarna såklart. De har ju så bra låtar och man blir glad av att höra deras musik. Deras julskiva är ju riktigt bra. Rockin Around The Christmas Tree. Går att köpa den signerad på Dansbandsbolaget. 

Snart är det julafton...Och här i Södertälje känns det mer som höst än vinter. Man vill ju så gärna ha snö under själva julafton men så blir det ju aldrig. Suck...

En förlust som svider

Ja ni kan nog lista ut att Scotts förlorade igår...eller förlorade och förlorade. De kom tvåa och det är absolut inte dåligt. Vilka som vann, jo Larz-Kristerz såklart. Att det var någon utav dem som skulle vinna det visste man ju redan. Scotts var bra igår och det var jämt mellan dem båda med rösterna. Tror att det var 47 % mot 53%. Men Scotts är vinnare dom också och det får man inte glömma. Grattis till en andra plats!


Lördag

Ikväll är det dags...final i Dansbandkampen. Nu måste vi rösta fram Scotts till en seger. Jag kommer att vara så nervös. Är det ju redan. Så bänka er framför TV.n ikväll klockan 20.00. SVT1.

Tillbaka från Arbetsförmedlingen

Kunde inte skriva något i bloggen igår eftersom jag inte hade någon dator men nu kommer det ett litet inlägg : ) Fick i tisdags hem två stycken signerade skivor från Arvingarna : ) Dels All Included och Rockin Around The Christmas Tree. Två jättebra album. Härligt med lite julmusik.

Var idag iväg en sväng till arbetsförmedlingen. Mötet tog 10 minuter... Ska dit igen den 15 Januari. Nu är jag dock hemma igen och imorgon åker jag till Södertälje där jag ska fira jul. Ska bli underbart att få busa med hundarna igen. Desto jobbigare att lämna katterna i en vecka.

På lördag gäller det...final i Dansbandskampen. Hjälp till att rösta fram Scotts till en seger...


Räck mig din hand

Räck Mig Din Hand

(Arvingarna)

Bara tiden kan få mig att glömma dig.
Men var enda sekund som går.
Känns det svårare, mycket svårare
än jag trott.
Kanske borde vi inte ha skyndat så fort.
Jag tror säkert du sover om nätterna,
men du kanske har drömt som jag.
Vaknat upp och sedan möts av saknaden
Ja, vem vet?.
Kanske delar vi samma ensamhet

Räck mig din hand ge mig din kärlek.
Den man älskar den saknar man så.
Ge mig din kärlek, men låt helst inte tiden för länge gå.
Varför tvekar du, jag kan lova nu,
att det finns ingen annan.
Räck mig din hand får du kärlek igen.

Jag har gjort vad jag kunnat och lite till.
Jag har ångrat mig, sagt förlåt.
Det är bara du som bestämmer nu.
I ditt svar, jag tror kärleken mellan oss lever kvar.
Så jag vill att du ger mig en sista chans.
Vill att allting ska bli som förr.
Om du lyssnar till , vad ditt hjärta vill.
Du förstår, allt vi trodde på
Är förstört om du går.

Räck mig din hand ge mig din kärlek.
Den man älskar den saknar man så.
Ge mig din kärlek, men låt helst inte tiden för länge gå.
Varför tvekar du, jag kan lova nu,
att det finns ingen annan.
Räck mig din hand får du kärlek igen.

Räck mig din hand, säg att du kan,
Ge mig din kärlek.
Den man älskar den saknar man så.
Ge mig din kärlek, men låt helst inte tiden för länge gå.
Varför tvekar du, jag kan lova nu,
att det finns ingen annan.
Räck mig din hand får du kärlek igen.
Räck mig din hand
Räck mig din hand


Denna låt och text är bara så fin tycker jag. Lyssna på låten om ni har möjlighet till det, man bara älskar den.

Arvingarna

Idag kom de, de så efterlängtade cd skivorna med Arvingarna. Nu kan jag åter igen lyssna på de låtarna som jag älskade och tyckte var så bra när jag var yngre...och de är lika bra än...låtarna. 4 nya album som inte alls var dyra. Nu är jag glad. De är ju faktiskt jäkligt bra Arvingarna. Hoppas att Scotts kan bli lika bra, men de har nog en bit kvar.

4 nya skivor



+ Mina två tidigare skivor



Diamanter (2001)



Räck Mig Din Hand



Collection (2002)



8 (2005)





Scotts och Larz-Kristerz i final

Det blev inte helt oväntat Scotts och Larz-Kristerz i final. Tillsammans med 5 andra dansband kommer de nästa lördag att slåss om titeln som Sveriges bästa dansband.


Idol-Final ikväll 20.00

Jag håller på Kevin ikväll i Idol-finalen. Vem håller ni på? Kanske har eran favorit redan åkt ut?

Dagens filmtips

BRAINDEAD

Äventyret börjar i djungeln. En expedition lyckas fånga en sällsynt råttapa, vilket leder tillextremt mycket omotiverat våld. Tillbaka i stan sätts apan bakom galler på zoo, men lyckas bita en skraltig, gammal kärring i armen - och det är nu det roliga börjar. I sjukhussängen genomgår hon en rask förvandling inför sonen Lionels skräckslagna ögon. Hon blir en människoätande zombie, och alla hon biter för smittan vidare. En hund förvandlas raskt till Hot Dog. Och sen ger hon sig på en präst och en sjuksyster - som sedan avlar en zombiebaby. Snart är huset fullt av ruttna typer. Säkert 40-50 stycken, och alla vill de ha Lionel till middag. Jävla tur han har gräsklipparen med sig!

Tid: 1 tim 39 min Produktionsår: 1992 Genre: Skräck/Komedi Åldersgräns: Från 15 år

Detta är en enligt mig helt galen och sjuk film, men som jag ändå älskar på något konstigt sätt. Det är inget för känsliga tittare då den innehåller riktigt vidriga scener, men om man är som jag och gillar skräckfilmer kommer man tycka om denna galna film. Och visst är det tur att han har grässklipparen med sig. Se filmen så förstår ni vad jag menar. Men var försiktiga, filmen kan bidra till att du kan ha svårt att äta på ett tag. Så var det i alla fall för mig. Har du konstig humor är detta filmen för dig...


Äntligen helg

Jag är fortfarande förkyld men hostar nog inte lika mycket idag. Jag vet inte om jag ska jobba i ishallen ikväll. Kanske inte är så bra att sitta där och sälja korv när man är snorig och fortfarande hostar. Ne, jag blir nog hemma. Får hoppas att det är ännu bättre imorgon så att jag kan jobba lördag, söndag.

Imorgon är det Dansbandskampen. Jag är nervös men det går säkert bra. Scotts ska först sjunga låten Last Christmas. Riktig julstämning blir det. Igår beställde jag som sagt 4 album från Arvingarna. Kostade ju inte så mycket. Ett av dem kostade bara 10 kr så...

Nu är det dags för frukost för min del. Ha det så bra så länge.

För alla som gillar Scotts

Här kan alla som gillar Scotts bli medlemmar: Scotts Jag ska bli det, bli det du också : )

Album - bara 10 kr

För mig som alltid har gillat Arvingarna bestämde mig idag för att samla på mig så många album jag kan med dem. Jag har två sedan tidigare. Min syster hade en men nu verkar den vara borta : ( Var inne på Ginza och kollade, albumen kostade bara 49 kr (3 st) sen hittade jag en som bara kostade 10 kr. Trodde först att det bara var en singel...men nej. Vilket kap. Efter att ha sett dansbandskampen så har man börjat lyssna lite på dansband igen. Lyssnade jämt på Arvingarna när jag var mindre. haha. Hade ett kassettband som jag lyssnade på väldigt ofta. Tyckte låtarna var så bra. Och jag gör det faktiskt fortfarande... även om kassettbandet inte lär finnas kvar.

Torsdag

Ja, då var det en ny dag igen... Förkylningen vill inte ge med sig och jag börjar bli orolig inför morgondagen. Ska nämligen jobba hela helgen och skulle dessutom ha gått på julbord imorgon på ishallen. Har ingen större lust med det om jag inte är bättre. Inte så kul att sitta där och hosta och ha sig. Har fått en sån jäkla jobbig rethosta, Bara kliar i halsen hela tiden. Jobba ska jag inte göra om jag fortfarande är sjuk efersom att jag står i kiosken. Var på en sån där liten hygienkurs på ishallen förut där de sa att man inte ska jobba bland livsmedlen om man har ens ont i halsen så... Hoppas att jag är frisk tills imorgon...eller i alla fall tills på lördag.

idag ska jag tvätta vid fyratiden. Andra planer har jag inte mer än att försöka bli frisk. Haha. Någon som har några tips? hehe

Highlights

Fick igår hem denna skiva:




Nu bakar jag kolasnittar. Mmmm.

Ska man få ha kvar sin hund om man inte kan hantera den?

I Södertälje har mina föräldrar haft problem men en hundägare vars hund blir ganska agressiv då den stöter på, går förbi våra två hundar, Olle och Chip. Ett flertal gånger har ägaren, som är en man, inte kunna hålla in sin stora svarta hund och denne har hoppat på Olle och Chip. En gång gick det så långt att han flög på Chip och bet han i örat så att vi fick ta han till veterinär. Olle hade då försökt att försvara Chip genom att gå emellan. Det är framförallt Olle och den svarta hunden som inte gillar varandra. Men Olle brukar inte vara agressiv. Detta var inte enda gången hunden har blivit lös och attackerat våra två. Vi brukar stöta ihop på samma runda, därför undviker vi nu att gå den rundan vi de tider som denna hundägare är ute med sin. Men så ska det inte behöva vara. Jag ska också tilläga att denna ägare har en sele på sin stora hund, en sele som en av gångerna gick av. Min pappa övervägde att polisanmäla denna hundägare eftersom överfallet har hänt mer än en gång.

Jag undrar nu. Är det rätt att han har kvar sin hund när han inte kan hantera denna. Det är farligt när en hund är aggressiv och vill ge sig på andra hundar. Den kanske är inne för att döda. Den kanske avskyr Olle så mycket att han vill döda honom. Den där hunden måste ju komma till en ägare där det är ägaren som bestämer och inte tvärtom annars kan det gå riktigt illa. Tänk om den där stora hunden ger sig på en liten hund. Då lever nog inte den lilla så länge till. Hemsk tanke, men så är det ju.

Vad tycker ni? Alla kanske inte ska ha hund...

Julhandlat

När vi firar jul hemma brukar jag och mamma vara och handla lite små presenter att ha vid middagsbordet. Idag var jag och handlade just sådana och la presenterna i små gulliga julpåsar. Jag hittade även en pefekt sak till Olle...en banan. Jo, det är så här att Olle hade en gosedjursbanan med armar och ben och ögon när han var valp. Han har kvar den även idag. Han är 6 år nu. Han brukar ligga och snutta på den. hehe. Idag hittade jag alltså en leksaksbanan i Djurhyllan och kunde inte låta bli att köpa den. Den kostade ju bara 10 kr.
 







Marknadsnogat

Igår gjorde jag så kallad marknadsnougat. Blev helt ok. Här är receptet.

Blanda i en gryta:
125g margarin
5 3/4 dl strösocker
1 3/4 dl vatten

Låt koka ihop i några minuter.

Sikta ihop:
6½ dl vetemjöl
4 dl florsocker
1 dl kakao

Blanda ihop allting och rör tills smeten blir jämn. Häll ut på ett bakplåtspapper. När det stelnat något så skär i kuber. Förvara svalt.






Tisdag

Hejsan bloggen. Usch vad ont det gör i halsen... Men det går kanske över. Idag runt 6 eller 7-tiden ikväll kommer Janne på besök. Innan dess ska jag och Anders äta tacos och ev ta en promenad.

Igår gjorde jag värsta kapet på Dollar Store. 12 stycken skräckfilmer för bara 150 kr. Passar mig utmärkt, jag som älskar den typen av filmer....eller hatar. Hatkärlek. Jag köpte även en klösbräda till Sanny, den han hade var sönderklöst. Gissa om han blev glad? hehe. Köpte även lite saker till jul...men det får förbli hemligt eftersom jag vet att min syster läser min blogg ibland.


Dagens dansbandslåt

Dagens låt kommer från mitt favorit dansband från förr...nämligen Arvingarna.  Denna låt är från albumet Tjejer från 1994. Låten heter Räck mig din hand. 




Måndag

Godmorgon Bloggen.

Igår var ingen rolig dag. Sjuk igen. Hade lite feberkänningar och fasade över en natt att kallsvettas igen men det klarade jag mig ifrån, istället var halsen rätt jobbig. Idag känns det inte heller riktigt bra tyvärr. Jag har en massa disk att ta hand om så vi får se hur det blir med det.

Idag när Anders har slutat jobbet ska vi ta en sväng till Dollar Store. Efter det ska vi hem och jag ska titta på handboll. Senare efter det blir det Prison Break. För övrigt får jag nog försöka ta det lugnt idag.

Dagens middag

Nyss hemkommen från Willys. Handlade mat tills idag samt kattsand och nyttig och god färskpressad apelsin juice. Maten idag blir kycklingpanna bestående av:

kyckling
pasta
morötter
paprika
tomater
broccoli 
sweetchilisås
 
Till detta en blandning av turkisk yogurth och sweetchilisås.

Dagens dansbandslåt

Dagens låt kommer från Highlights. En svängig låt som i alla fall jag fastnade för. Den heter Varje Liten Droppe Regn och du kan lyssna på den om du går in på Highlights hemsida.


Söndag

Har i princip sovit tills nu och har nog en liten förkylning i kroppen. Känns så i halsen. Scotts gick vidare igår så nu är man nöjd och nervositeten har lagt sig. Idag måste jag ta en lång promenad för igår lämnade jag inte lägenheten mer än till tvättstugan som ligger precis här utanför. Lat? Ja, kanske.

Vad jag ska hitta på idag vet jag ej. Kanske en sväng på Dollar Store...

På vårt sätt 2008

Nu har jag förhandsbokat Scotts kommande album som släpps den 19 December. Den heter På Vårt Sätt. På Ginza.se kostar albumet 149 kr.


Scotts och Larz-Kristerz gick vidare igen...= )

Nu är det klart. Scotts och Larz-Kristerz gick vidare igen. Usch vad nervös jag var... Haha.


Sanny, Saga och Zeplin, jag älskar er

Ja nu är det i stort sätt klart. Jag lär flytta tillbaka till Södertälje. Ska bli riktigt skönt faktiskt. Killen jag var tillsammans med visade sig vara en tiktigt omogen j*vel. Elak som få. Aja, en lång historia. Därför får jag numera tillbringa kvällarna själv. Jag får dessutom ta hand om hans katter. Han bara sticker härifrån och lämnar det jobbet åt mig. Men jag älskar ju katterna så klart att jag tar hand om dem, jag måste ju ändå ta hand om Sanny. Men hur kan man vara en sån jävla idiot att man köper två stycken katter och sedan struntar i dem helt?! Jag blir så arg. Han tar aldrig hand om dem. Han går och lägger sig utan att kolla om katterna har vatten och mat under natten. Jag brukar alltid fylla på så att de har, men man tycker ju att han kan gör lite också. När jag säger åt honom bryr han sig inte. Efter att jag sagt att katterna måste ju ha vatten och mat under natten och skällt på han går han tillslut och gör det. Herre gud, det är ju en självklarhet. Man skaffar inte katter om man inte vill ta hand om dem. När jag flyttar måste jag ju tyvärr lämna Saga och Zeplin kvar, de är ju hans och inte mina. Det känns som en kniv i hjärtat när jag tänker på det. Jag vill inte skilja på de tre vännerna (Sanny, Saga och Zeplin) och sen lär ju inte han kastrera, vaccinera, id-märka eller avmaska katterna eller ens bry sig om dem. Jag har pratat mycket med katterna och de lyssnar på mig. Han säger att katterna inte är något keliga alls. Hallå? Han är ju inte med dem... Mig tyr de sig till. Blir så svårt att lämna dem. De lär får gå hela dagen utan mat och vatten för att han inte ger dem innan jobbet och säkert sticker till kompisar efter jobbet och kommer hem sent. Han bryr sig heller inte om att byta sand i lådan. Jag har inte hjärta att lämna katterna när jag flyttar, men finns inget jag kan göra. Han låter mig aldrig köpa dem. Inte ens säker på att jag kommer kunna behålla Sanny när jag flyttar hem till föräldrarna, de har ju hundarna som inte är vana vid katter. Min syster har redan två katter och kan ju inte ta en till. Jag blir så ledsen när jag tänker på det. Aldrig att jag lämnar kvar Sanny här. ALDRIG. Det viktigaste för mig är att katterna alltid har tillgång till bra mat och färskt vatten och att de är lyckliga och glada katter.

Har någon något tips på vad jag ska göra så är jag tacksam...

          

     

    

       

Dagens Middag

Nu har jag städat lite och ska snart börja med middagen. Idag blir det en jättegod, mättande och nyttig grönsaksgryta. Den är helt vegetarisk också. Den tar ca. en timme att laga och detta är ingredienser för 4 personer.

2 st Asterix potatisar eller vanlig fast potatis
1 st palsternacka
1/4 rotselleri
1 morot
1 st röd paprika
1 st röd chili
1 st rödlök
2 st vitlöksklyftor
4 st tomater
5 st champinjoner
1/2 burk minimajs
1,5 dl röda linser
1/2 tsk chilipulver
1/2 tsk timjan
1/2 tärning(ar) grönsaksbuljong
2 msk olivolja

Skär alla grönsakerna i jämnstora tärningar. Skiva vitlöksklyftorna och chilin. Fräs grönsakerna i olivolja ca 2 minuter. Fräs med kryddorna och lägg i tomaterna. Tillsätt 4 dl vatten och häll i linserna. Låt sjuda ca 30 minuter tills linserna och potatisen är klara. Smaka av med salt och peppar.

Ikväll gäller det

Godmorgon bloggen. Ikväll gäller det. Jag är lite nervös redan, men när jag kollade hur folk hade röstat inne på SVT/dansbandskampen på vilka de vill ska vinna så ledde Scotts och Larz-Kristerz stort. Och då menar jag STORT... De lär gå vidare rätt säkert skulle jag tro. De har blivit hela folkets favorit dansband de där båda.


Heja Scotts, kanske ringer in en röst, vi får se...


Lördagens kamp

Dessa  poplåtar kommer Dansbanden i Dansbandskampen att sjunga i morgondagens danskamp:

Shake - Mercy av Duffy

Larz-Kristerz - Hey Ya
av OutKast

Zlips - Rehab
av Amy Winehouse

Scotts - It Must Have Been Love
av Roxette

Jonas Näslund och Jives - Every Breath You Take
av The Police


Två Mörka Ögon med Scotts

Vill bara tipsa om denna fina och vackra version av Två Mörka Ögon med Scotts. De gör den så himla bra. Så fin. Denna framförde de i Dansbandkampen när de skulle göra en dansbandsklassiker.

http://www.youtube.com/watch?v=TXsheq9qzk0


Gamblers

Hittade en jättebra Dansbandslåt. Vår Egen Väg  med Gamblers. Gamblers.nu, lyssna och välj låt...





Dansbandskanalen.se

Nu har jag varit ner till Willys och laddat upp med choklad inför helgen...ett måste.

Har hittat en ny kanal här på webben. Dansbandskanalen.se. Check it out, De spelar Dansbandsmusik, country musik och svenska favoriter. Har lyssnat lite idag och det är bra låtar de spelar.

Min kväll ser ut som sådan att jag ska tvätta vid fyra, äta middag, sen ta ett varmt bad och ta det lugnt. Sen blir det Idol och efter det en film om jag inte är allt för trött.


Fredag

Hejsan bloggen.

Nu har jag ätit frukost, samt tagit hand om katterna lite. Nu lyssnar jag lite på skivan jag köpte och laddar upp inför Idol ikväll samt Dansbandskampen imorgon. Börjar bli lite nervös... Hehe. Ska ner till Willys eller Dollar Store en sväng när jag diskat och gjort klart här i lägenheten.

Tänk, snart är det julafton och allt. Tiden går fort nu. Snart får jag åka till Södertälje och min familj...och Olle. Saknar dem så mycket, ska bli underbart att få träffa dem igen. Längtar...

1 dag kvar till Dansbandskampen...Va med och rösta fram Scotts.

Torsdag

Nu har jag kommit hem från Arbetsförmedlingen, mötet tog ca 15 minuter så det känns lite onödigt att sitta och åka dit för en så kort stund, men men. Hade lika gärna kunna tagit det på telefonen tycker man.

På hemvägen stannade jag till på Willys och köpte bregott och glödlampor till kökslampan. Nu ska jag äta lunch, jag är riktigt hungrig nu. Ikväll blir det handboll eller hockey med Modo. Vi får se vad jag väljer. Handboll först kanske, hinner ju se första halvleken innan Modo börjar spela klockan 19.00.

Köpte en skiva när jag ändå var nere på stan. Nu när det är dansbandskampen och allt så köpte jag ABSOLUTE Dansband på Åhlens. Kostade 179 kr.



2 dagar kvar till Dansbandskampen. Var med och rösta fram Scotts...


Onsdag

Godmorgon bloggen...

Hur ser min dag ut idag då? Jo, efter frukosten ska jag sopa i badrummet innan jag hämtar in posten, sedan måste jag nog gå en sväng (svårt att cykla, för mycket snö) till Ica Maxi för att leta efter skosnören. Gick av på ett av mina skor, de var slitna. Ikväll blir det Bonde Söker Fru och Insider för  min del.

Handbollen igår, resultat, EM, damer:

Sverige - Vitryssland 21 - 21

Sverige tog ledningen i första halvlek men tappade i sista då vitryssland gick ikapp. Detta var ett motstånd man skulle ha slagit, men det kan ha varit premiärnerverna. Nya tag till nästa match...

3 dagar kvar...till Dansbandskampen...Går de vidare ännu en gång? Scotts och Larz-Kristerz.

Tisdag

Snart bär det av till Arbetsförmedlingen för att lämna in lappen som ska skrivas på och sedan skickas till Försäkringskassan. Jag skulle egentligen ha varit där när de öppnade klockan nio men morgonpigg som man är så ville jag ligga och sova en stund till. Nu äter jag frukost och sen åker jag.

Ikväll blir det Handboll klockan 18.00 på TV4.

Måndag

I helgen har jag jobbat under tre stycken matcher. I lördags var det Mora-Luleå (J20), igår var det Mora-Skellefteå (J20) samt Mora-Leksand J18). Idag ska jag jobba under Moras match mot  Skellefteå (J20).

Imorgon ska jag till Arbetsförmedlingen och lämna in min lapp så att jag får pengar från Försäkringskassan. Idag blir det en städdag plus att jag måste komma iväg och slänga skräp, klädkammaren är full just nu. Köpa kattsand borde jag göra också men det hinner jag nog inte idag, matchen börjar ju klockan 18.00.

Vilka håller du på i Dansbandskampen? Scotts eller Larz-Kristerz? Vilka går hela vägen...

RSS 2.0