Scotts eller Larz-Kristerz i Dansbandskampen?

Scotts eller Larz-Kristerz? Det är frågan. Själv så håller jag på Scotts. Vilka håller ni på?


Och så var det morgon igen...

Ja, v ad ska jag skriva....? Jag har inte så mycket i huvudet just nu. Det var bråk mellan mig och  min kille igen så natten spenderades i gästrummet. På lördag ska jag jobba under en match, söndagen två och måndagen en. Idag ska jag söka jobb samt kanske ta en lång, härlig promenad. Känns som att det behövs idag. Jag orkar inte med allt tjafs här hemma, om det här nu är mitt hem, börjar att tvivla.


Laget i mitt hjärta

Modo hade förlorat 5 matcher på raken, varav i tre utav dem de inte gjorde ett enda mål. Då förlorade de med 7-0, 6-0 och 3-0. Ganska höga siffror alltså. På lördagen skulle de möta Södertälje, laget som min familj håller på. Jag satt och tänkte att i matchen på lördag, då vänder det för Modo. Det var liksom den magkänslan som jag fick. Efter första perioden står det 3-0... ...till Modo! : ) Det blev också slutresultatet. De gick från att inte göra ett enda mål i matcherna till att hålla nollan. Det kan ha blivit vändningen...

Igår mötte Modo ettan i tabellen, Linköping på bortaplan. Jag såg matchen på datorn och det såg riktigt bra ut. De ville gå mot mål, de låg på Linköping spelarna och offrade sig. De ville vinna och det såg man. Jag kunde höra Modo-klacken mer än hemmaklacken fast det borde vara tvärtom. På slutet ropade de till och med att Modo leker... Ja, Modo ägde denna matchen och kanske var inte bara min magkänsla om att vändningen skulle komma mot SSK rätt, kanske är även den att de går långt i slutspelet också det. Kanske rent ut sagt till final igen som i 2007 då de vann. Kanske blir 2009 också ett guldår för Modo Hockey. Vem vet. Jag tror på det. Jag känner det på mig. Detta kan vara ett guldlag...Detta kan var vinnarna...Det kan vara Svartvadet som åter får lyfta bucklan... Om de går till final, då kan ni räkna med att jag kommer att se matchen.

The Heart Of Hockey


Tisdag

Kan man få en mer usel start på dagen. Sanny kissade i sängen igen!!!! Känner bara att jag inte orkar mer nu... Tvätta täcke, sängkläder och överkast...igen...suck. Tur att man mår bättre idag. Ja, då vet ni hur min dag kommer att se ut, städa, tvätta och sopa upp kattsand...

Sjuk

Har gått och blivit sjuk och sov ingenting inatt. Kallsvettades och var lite illamående. Ska nog gå och lägga mig ner och bara ta det lugnt.


J*vla cykel

Jag hade tänkt cykla ner till Willys och handla lite, men tror ni inte att cykeln krånglar! Jag vet inte hur man fixar det och jag tänker inte gå ända till Ica Maxi dit jag måste först för att ta ut pengar. Nu är jag på dåligt humör!

Huvudvärk

Idag skinner solen men inte är man speciellt glad för det... Jag hade någon konstig huvudvärk igår som man ju trodde att man skulle få slippa idag, men icke. Huvudvärken går som i vågor, ibland gör det ont och ibland inte. Värken är bara på ena sidan och det är värst när jag har suttit ner och reser mig upp. Med andra ord när jag gör hastiga rörelser med huvudet. Förstår inte vad det kan vara eftersom jag hade det även igår... ...skumt.

Idag rullar jobbsökandet på, men det går trögt. Kontaktade flera hotell igår, varav en svarade. Mora Hotell, men de sa bara att jag skulle höra av mig till sommaren...suck... Ska man någonsin hitta ett jobb?

Nu ska jag äta frukost, känner mig lite konstig i kroppen så jag måste vakna till lite. Skölja ansiktet med vatten.

Fick hem dessa idag

Idag kom klänningen som jag beställde, samt tröjan. Jag fick också hem Prison Break, säsong 3, för 49 kr. Klänningen var verkligen fin och satt jättebra.













***

Nu har jag ätit frukost och gjort mig iordning. Skönt... Idag har jag på mig nya tröjan, den är bara sååå skön. Nu ska jag skriva till några hotell här i Mora samt i Rättvik. Jag ska alltså fortsätta min jakt på jobb...






Onsdag

Inatt sov jag i Gästrummet för att jag hade svårt att somna när Anders snarkade. Jag stängde också dörren så att katterna inte skulle kunna komma in. Jag sov hela natten kan jag säga. Jag brukar annars vakna mitt i natten. Jag ska nog sova så i några nätter så att jag får sova ut ordentligt för en gångs skull.

Idag blir jag verkligen sur om jag inte får hämta ut några paket på posten. Haha. Man bara väntar och väntar, men inget kommer. Jag blir lika besviken varje gång.

Mitt inköp

Den här tröjan köpte jag idag på Cubus. Den var jätteskön och snygg och kostade 199kr.


Ner mot stan

Nehe, inget från posten idag heller. Suck. Vad tid det ska ta... ... Nu ska jag försöka cykla ner till stan, kan bli halt.


Tisdag

Godmorgon alla glada.... Idag är det inte lika kallt ute och det glädjer mig enormt eftersom jag idag ska ta cykeln ner till stan en sväng efter lunch. Jag hade inga paket att hämta ut på posten igår så idag borde de komma. Vore perfekt att åka och hämta dem på hemvägen från stan.

Idag ska jag för första gången göra egen pizza hemma så jag hoppas verkligen att den blir god, hehe. Kan väll inte vara så svårt? Nu ska jag bara fundera ut vad jag ska äta till frukost....Ska jag vara lat och bara rosta några mackor, eller ska jag vara duktig och äta lite gröt och knäckerbröd? Det är frågan. Får se vad jag väljer. Jag var nyss inne i badrummet och Sanny bara slängde sig på rygg som en hund och ville att jag skulle klia honom på magen. Så gullig : )


Ridsugen

Är så jäkla ridsugen. Saknar hästarna så mycket... ... Rida ut i skogen på en islandshäst. <3



JAG OCH MANADIS

Bilder från lägenheten

BADRUM



FRÅN BALI
 


VARDAGSRUMMET



DENNA FICK JAG AV MIN SYSTER



FÖNSTER



GÄSTRUMMET



HALLEN



KATTERNAS



FINA KUDDAR



KÖKET



KÖKET



SOFFAN



SOVRUM (MIN FINA MODO TRÖJA)



TV




Måndag

Godmorgon bloggen. Det känns som om jag inte ens har gått och lagt mig än. Jag och Anders hade båda svårt att somna och låg båda och skämtade och skrattade om allt möjligt. Själv så kunde jag inte ligga still. Jag vred och vände på mig. I morse när jag känner att jag kan slappna av och kanske få lite sömn, börjar katterna springa runt och busa. Jag blev rätt sur då. Idag hoppas jag att jag får paket från posten. Väntar med spänning....


Söndag

Så nu har vi kommit hem efter några timmars jobb i ishallen. Moras J18 spelade mot Sunne och jäklar vad folk var galna i korv med bröd idag. De bara köpte och köpte som aldrig förr. Ikväll ska vi se Ensam mamma söker, sanningens ögonblick samt Andra avenyn.

Längtar tills imorgon då jag tror att jag får hämta ut lite paket från posten : )

Tur i oturen

Någon gång ska man ha tur också... Den som skulle ha tvättat från 12-16 verkade ha ändrat sig för nu var det ledigt. Tur för mig som kunde tvätta det nerkissade lakanet och det övriga. Har även köpt mer kattsand så att man kunde byta i lådan, så förhoppningsvis kissar inte Sanny något mer i sängen på ett tag.

Klockan 16.00 har jag planerat att se Modos match mot Färjestad. Känner mig så himla sugen på att se lite hockey. Hoppas att Modo tar tre poäng idag, skulle kännas skönt. Innan dess ska jag hinna med att äta också, duscha får jag göra senare.

Modo Hockey är dom bästa!!! Hehe

I <3 MoDo

Jäkla Katt!!!!

Nu har Sanny kissat i sängen igen. Sanden i lådan behöver bytas idag så det var väll därför, men ändå! Åhh vad sur jag blir... Det gick igenon lakan, skydd och även madrassen blev blöt. Till råga på allt finns det ingen tvättid idag!

Frågor

Var inne på min systers hemsida och hitade lite frågor som hon har svarat på, så jag snodde helt enkelt lite frågor för att själv svara på dem. Haha. Har tråkigt antar jag... : )

Film
Senaste film du såg?
En Riddares Historia tror jag, eller nej, det var nog en film på femman.
Bästa film du sett?
Oj, finns så många. Stephen Kings filmer kanske.
Sämsta film du sett?
Även här finns många. Såg en engelsk fotbollsfilm förut där de bara svor hela tiden...Jag hade köpt den, men jag slängde den sen, haha. Jo, det är sant.
Nämn en film du kan se 100 gånger om.
Jag väljer några serier som jag älskar, Mordkommissionen, Band Of Brothers och Prison Break.
Komedi, romantik, drama, skräck, action eller thriller. Vilken typ av film föredrar du?
SKRÄCK, helt klart, hehe.

Antingen eller
Kostymnisse eller badboy?
Vet ej
Rakt eller lockigt hår?
Hatar mitt raka hår så jag säger lockigt
Rosor eller tulpaner?
Rosor
Chokladglass eller vaniljglass?
Choklad. Älskar choklad.
Hund eller katt?
Båda, plus häst.

Sömn
Vad har du på dig när du sover?
Trosor och linne eller t-shirt
Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc)
På sidan
Hur många kuddar har du i sängen?
1, Hade med mig två men Anders snodde den ena.
Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna?
Oftast
Har du drömt "sann-drömmar" någon gång?
Tror det.

Snabbmat 
Vad äter du för sorts snabbmat?
Hamburgare och Pizza
Vad för snabbmat skulle du aldrig äta?
Sushi, usch
Vad skulle du vilja att snabbmatsutbudet utökas med?
Säger som syrran, sallader
Bästa snabbmatstället?
Oj, vet ej
Sämsta snabbmatstället?
Vet ej, alla egentligen

Tant eller fjortis?
Lördagskväll mysandes framför tv:n eller partaj natten lång?
Mys hemma, jag brukar inte festa.
Hemmafest med vänner eller köandes till stans hetaste krog?
Hemmafest helt klart
Radio/tv/stereo på lagom volym (så det inte gör ont i öronen) eller fullt ös så ljudet känns i hela kroppen?
Både och, beror på
Varm mössa för att värma huvudknoppen eller kallt om öronen för att inte förstöra frisyren?
Jag passar inte i mösa men gillar heller inte att frysa
Uppe med tuppen för att få så mycket som möjligt gjort eller ta sovmorgon så länge det går på en ledig dag?
Sovmorgon

Halsband

Dessa smycken har min syster gjort. Hon har en egen sida: http://www.beadqueen.se/ samt http://www.holmqvist.st/














Torsdag

Är nyss hemkommen från Arbetsförmedlingen och ett snabbt möte på ca fem minuter. Nu ska jag inte dit förrens den 4.e december. Jag hoppas att jag har fixat i alla fall en praktikplats tills dess. Men känns svårt just nu. Känns som om det inte finns så mycket här. Nu måste jag äta något. Dör av hunger....

Fit Line

Jag vill bara rekomendera Fit Line som är ett pulver som består av att man tar en morgondrink där man blandar Fit Line Basics Plus och Fit Line Activize samt en kvällsdrink bestående av Fit Line Restorate. Man tar INTE detta pulver istället för en måltid utan detta är bara ett näringstillskott som faktiskt gör en piggare.

Ingen styrka och ingen energi?

Anledningen till detta kan vara brist på vitaminer och mineraler

Vetenskapliga studier har visat att hälsosam mat så som grönsaker och frukt, inte längre innehåller den mängd vitaminer och mineraler de gjorde för 15 år sedan.

Det är en av anledningarna till att många människor ser sig om efter näringstillskott till sin diet.

FitLine Basics Plus
  • för försörjning av näring och vitala substanser till kroppen
  • verkar för frisk tarmflora
  • med många antioxidativa vitala substanser
  • stärker kroppens egna immunsystem
  • stimulerar matsmältningssystemet

FitLine Activize
  • B-vitamins för koncentration och prestationsförmåga
  • förser kroppen med energin från maten
  • med anitoxidanter och vitala substanser
  • stimulerar, stärker och återuppbygger

FitLine Restorate
  • alkaliska effekter
  • för återhämtning (bl.a. efter träning)
  • stärker kroppens immunsystem
  • för naturlig kolhydrat metabolism

Fitline optimal set som innehåller alla tre kostar 1119 kr.


Från H&M

Beställde några plagg från H&M idag. Nämligen dessa: 2 pack tröjor, ca. 49 kr, toppen, ca. 69 kr och byxorna ca. 98 kr.




Onsdag

Jag sitter en stund vid datorn för att kolla mail och lite andra saker och katterna är på bushumör som alltid tidigt på morgonen. Hur jag ska tillbringa dagen vet jag inte riktigt än. Blir väll det gamla vanliga. Jag tror inte att jag har sovit så bra inatt, om knappt alls. Vet inte riktigt varför. Jag måste nog ta och göra mig iordning innan det hinner bli lunch.

Till klänningen

Till klänningen beställde jag denna cardigan ifall att man fryser lite, vilket jag vet att jag kommer göra. Det är ju så jäkla kallt hemma, alltså i Södertälje hemma hos mamma och pappa. Den jag beställde är i samma färg som på bilden. Den kostade 149 kr.


Halens

Jag vet, nu tror min syster att jag härmar henne bara för att jag också har beställt en klänning från Halens. Haha. Men jag ville faktiskt hitta något att ha på mig under julen. Jag brukar inte ha klänning och kommer att känna mig jättelöjlig. Haha. Den här klänningen beställde jag. Men jag kan erkänna. Saras klänning var finare. Den här var på rea och kostade 119 kr.


Yves Rocher

Igår hämtade jag ut en paket från Yves Rocher. Där i låg två stycken nagellack, en mascara, ett lippgloss och läppstift i ett och en necessär.


Tisdag

Idag är det städ- och tvättdag men vi ska också hinna få besök av Erik och hans son som kommer vid femtiden på fika. Jag och Anders köpte lite bullar och chokladbollar igår på Willys efter att ha varit på Granngården där jag köpte ett jääääättestort  ben till Olle i julklapp, och Chip fick ett litet, haha. Okej, Chip fick flera små istället. Fast egentligen borde det vara tvärtom eftersom Chp äter upp sina ben mycket snabbare än vad Olle gör. Nåja, vi får se vem som får det stora benet.

Som sagt städning idag igen, man vill ju inte ta hit gäster när det ser ut som ett bombnedslag. Nej, så illa är det inte. Jag brukar hålla ordning. Men först ska jag äta frukost och diska innan jag sätter igång.

Måndag

Igår avslutades Karjala Cup med i alla fall en vinst i turneringen.  Första matchen som spelades i torsdags mot Ryssland blev tills slut en förlust efter en ganska jämn match lagen emellan. Ryssland gjorde enda målet och tog tre poäng. Sveriges andra match spelades i lördags mot Tjeckien och trots att Sverige ledde tappade de helt i sista perioden och fick se sig slagna med hela 4-1. Men igår, söndag blev det vinst med 2-0 mot Finland och Honken fick alltså hålla nollan. Sverige slutad trea i turneringen.

Nej, nu blir jag förbannad på Sanny. Han ska leka vid gardinerna hela tiden och de blir förstörda. Det är svarta, långa gardiner, lite för långa eftersom de ligger delvis på golvet. Och som om man inte redan var irriterad så slutar inte råttan som pipper när de tar på den att tjuta. Jag fick slå den i väggen och slänga den i golvet för att få tyst på den.

Oj, vad det började att regna här nu. Zeplin ligger i föstret och tittar. Jag ska snart gå ut i detta väder och hämta posten. Lagom roligt. haha

Bort med dem!

Hockeyn igår var ingen höjdare, ingen match som man kommer minnas  i alla fall. Snarare tvärtom. Och sedan SVTs nya pausunderhållning, ännu sämre. Ett tjugotal personer i studion som står och nickar och håller med i allt Wikegård säger. Nej jag tyker att om de ska ha hockeyfans i studion så tycker jag att de i varje match tar 4 supportrar från 4 olika lag i Elitserien och har fokus på de lagen under den matchen. Kanske tar dit en föredetta hockeyspelare från något utav lagen också. Som nu i Karjala Cup när det är tre matcher. Elitserien har 12 lag, alltså, har de fokus på tex. Frölunda, Djurgården, Modo och Södertälje i ena matchen och fyra andra lag i nästa match. Och så tar de dit ett fans från varje lag som får säga sitt. Alltså en frölundait, en djurgårdare, modoit och en ssk.are. I första periodpausen kanske de pratar med han som håller på Frölunda och han på Djurgården och i den andra periodpausen de andra två. Inget fjant med att fylla studion med fans där inte ens alla hinner tycka till. Det såg bara löjligt ut när de stog där och bara nickade.

Det är i alla fall vad jag tycker. Punkt slut.

Karjala Cup - Ikväll

Längtar tills ikväll, för då är det....Karjala Cup. Så kul att få se lite hockey. Se hur det går för Tre Kronor. Får spela in Du Är Vad Du Äter på trean eftersom att det kommer att gå samtidigt.

Snart är det jul och jag är nästan klar med mina julklappar, bara Olle, Chip och Morfar som jag behöver köpa något till. Hundarna är inget problem men vad ska man köpa till Morfar. Hmmm, svårt det där. Katterna ska man kanske köpa något till också, fast de har ju så mycket...

Jag ska snart gå ut och hämta posten och jag hoppas att det ligger ett paket där till mig....

Årets lussekatt 2008

Nu har jag anmält Sanny, Saga och Zeplin till Årets Lussekatt, 2008. (Skicka bild till [email protected]) Hoppas att det går bra för dem, men jag tror framförallt på Sanny, för han är lite speciell. Nyss låg han och sov på klösbrädan. haha. Som han brukar göra. Lustigkurre.

Jag börjar bli hungrig och jag har slarvat med lunchen igen vilket gör att jag blir sugen på godis igen... suck. Till middag blir det i alla fall falukorv med potatismos och frysta grönsaker. Mums, Ikväll blir det Bonde Söker Fru och kanske Insider.

Onsdag

Godmorgon. Jag gick upp för ca. en timme sedan efter att ha spenderat natten i gästrummet. Anledningen till att jag sov där var att Anders snarkade så mycket och jag kände att jag hade problem med att sova. När jag vaknade i morse var jag lite stel trots att sängen var skön att sova i. Jag hoppas att han snarkar lite mindre inatt så att man kan sova i sin vanliga säng igen.

Katterna far runt som tokar just nu och jag blir galen på Sanny. Snart så har han väl ner något så som han springer runt.

Imorgon börjar det... Imorgon börjar Karjala Cup. Sverige möter Ryssland, Tjeckien och Finland. Ska bli så roligt att få se lite hockey. Älskar ju denna sport. Och vet ni vilken plats Modo ligger på? Först!!!! : ) Helt underbart, men i slutet kanske det ändå är bäst att ligga tvåa eller trea innan slutspelet börjar. Men till slutspel går vi, helt klart. Om Södertälje gör oss sällskap, återstår att se.

Nu ska jag äta lite frukost innan jag söker lite jobb eller försöker få tag på en praktikplats. Men det är verkligen inte lätt.

Hur mysig är du?


(x) du föredrar myskvällar framför festkvällar
(x) du bär mjukiskläder minst 2 gånger i veckan
(x) du tycker mjukisbyxor är skönare än jeans.
(x) du tycker om att kramas.
(x) du kramas minst en gång per dag.
(x) du tycker om att mysa med någon du tycker om
(x) du har blivit masserad.
(x) du masserar andra.
(x) du tycker om att ta en fika någon gång ibland.
(x) du har sett någon utav filmerna: titanic, armageddon, love actually, a walk to remember.
(x) du dansar oftare tryckare än vildare danser.
(x) du tycker både om att dricka varmchoklad i backen och ligga och steka på stranden.
(-) du brukar läsa en bra bok innan du går och lägger dig.
(x) du är en lugn person.
(x) du hänger oftast vid bänkarna/sofforna på skolan.
(x) kompis-middag är aldrig fel.
(x) du tycker om att gå på promenader med kompisen
(x) du går på bio någon gång då och då.
(x) i din säng finns många kuddar
(x) du tycker om små bebisar
(x) du föredrar lugnare cafén än mer högljudda.
(x) du klär dig inte så ofta i skrikiga färger.
(x) du höjer nästan aldrig rösten
(x) att ligga i soffan under ett täcke är det bästa du vet.
 (-) du har somnat på en lektion.
 (-) förstora koftor och mjukisbyxor är din grej.
 (x) du kan vara utan smink / håret ofixat i skolan någon dag
(x) du har gått på stan i mjukisbyxor.
(x) du föredrar finare restauranger framför mcdonalds/max.

summa:26

  0-5 överenergisk person eller tycker du bara inte om att mysa? kom igen, ta det lugnt. annars dör du av en hjärtinfarkt.

6-12 det är inte fel att gå utan smink till skolan, alla kan väl unna sig att ta det lugnt ibland?

13-19 du är bara lite halvmysig. du tycker om att mysa, men dras ändå till att festa?

20-25 vilken mysig person du,är. Du kanske festar och myser lite vartannat

26-29 du är nog bland dom mysigaste personerna som finns. lördagskvällar så gäller film och myspys, fester är inget för dig. du är som en liten teddybjörn

(Stämmer så bra. Det är precis jag!. haha. )

Söndag - Snart ska vi jobba

Sitter här i mörkret och orkar inte ens tända några lampor. Hur lat får man bli? Aja, jag ska snart lagga middag innan jag och Anders sticker till ishallen för att jobba under J18 matchen. Efter det ska vi köpa hamburgare. Jag vet, för det första så ska man inte äta så sent, klockan lär vara runt 10 på kvällen och för det andra, äta hamburgare. Jag menar, det finns saker som är nyttigare att stoppa i sig. Just nu är jag jättehungrig så tanken på hamburgare får mig att börja dreggla. Haha, nästan i alla fall. Usch, stå i en ishall och frysa i fler timmar. Jobbigt. Men vad gör man inte...

Ha det bra så länge. Kram

Lördagkväll

(x) Mascara över 100 kr
( ) En plattång
(x) En locktång
( ) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 7

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder foundation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
(x) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 4

Du har...
( ) Tonat håret
(x) Färgat håret (slingor)
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 2

Totalt: 13

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.

20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Lördag

Nu har jag sett film, En Riddares Historia och ska ta mig ett varm bad nu hade jag tänkt. Det är behövligt just nu känner jag. Det har varit en jobbig dag...på många sätt. Bråk och tjafs och till råga på allt så åker mina föräldrar hem imorgon. Tråkigt. Usch, Zeplin pruttade precis, haha, jäkla katt. Trevlig kväll. Nu ska jag ta ett bad och sedan se på tv eller ännu en film. Imorgon är det Andra Avenyn igen. Missa ej.

RSS 2.0