Torsdag

Har kommit tillbaka från arbetsförmedlingen och har hunnit äta en jättegod kycklingsallad till lunch. Det gick bra på arbetsförmedlingen. Fick lite tips och råd och det är alltid bra. Nu ska jag snart bädda sängen, struntade i det i morse nämligen, sen hämta posten och så måste jag verkligen städa badrummet idag och sopa upp all kattsand som ligger över hela golvet.

Ikväll ska jag se Du Är Vad Du Äter. Slappa framför TVn, hehe. Imorgon kommer mina föräldrar hit igen och då ska vi bland annat åka till jysk samt hänga upp de sista tavlorna. Nej nu tog orden slut så jag får skriva lite senare. Bye bye.

Onsdag - Nu är vintern här

Ute har det snöat idag, inga smår snöflingor utan stora var dom. Det är lika skumt varje år när första snön kommer, för man är lika förvånad varje gång över att det snart är jul igen. Jag gillar inte alls att det ska vara vinter och kallt. Usch. Men julafton är mysigt och att få ge bort presenter till dem man tycker om. Men kylan, nej, jag klarar inte av den. Jag vill ha vår...NU!

Sanny var jätte faschinerad av snöflingorna och satt länge och tittade i fönstret med Zeplin vid sin sida. Det är första gången som de ser snö, så det måste ha gått många tankar i deras huvuden. De måste ha undrat vad det där var för något. Saga brydde sig inte alls utan låg och tog det lugnt i sängen. Nu har det tack och lov slutat att snöa. Kul att man ska cykla ner till stan imorgon vid halv nio.

Igår hjälpte mamma och pappa till med att sätta upp lite tavlor och det blev riktigt bra. Jag är nöjd, Tände lite ljus igårkväll och det blev verkligen mysigt i hela lägenheten. Ikväll blir det Bonde Söker Fru och Insider. Imorgon blir det till att kliva upp tidigt och cykla till Arbetsförmedlingen igen.

Tisdag - idag ska vi shoppa

Min mor ringde precis och sa att de åker från Rättvik nu. Snart ska vi ut och kolla runt i butiker. Jag måste se om jag kan hitta en klösbräda till katterna, eller nja, till Sanny. Det är bara han som klöser på den de har nu nämligen. Köpte en råtta till dem igår som skulle vibrera när man drog i ett snöre. Den kostade 59 kr och jag måste säga att det var ett mycket dåligt köp. Den kröp bara fram några centimeter och inte mer. Helt verdelöst enligt mig men katterna älskade den. De sprang runt med den i munnen hela kvällen. Anders köpte också en mus. Fast hans mus låter så fort katterna rör vid den. Den låter precis som en fågel så man skulle kunna tro ati vi har skaffat oss även en sådan. Haha. Anders köpte även en stor säck kattmat, det blev Royal Canin, Kitten. Tyckte att det var onödigt att köpa den just nu eftersom vi har kvar av Advance.

Det går inget bra för mig vad gäller jobbsökandet och på torsdag ska jag redovisa för Erik och Janne vilka jobb jag har sökt. Jag har sökt ett! Det var på ett superfint hotell i Tällberg.

Nu ska jag kila ut en snabbis och kolla om posten har kommit. Bye bye.

Måndag

Godmorgon. Jag har i och för sig varit uppe en stund. Du vet, plockat kattbajs och fyllt på med kattmat. Hehe. Och naturligtvis kelat med katterna. Anders är på jobbet och mina föräldrar är i Rättvik. De kommer imorgon och då ska vi shoppa. Haha, (Men Zeplin, sluta klättra på datorn! Haha. katter!) Så, nu ligger han i mitt knä och spinner istället.

Idag ska jag städa i badrummet för katterna skvätter sand som jag vet inte vad, Jobbigt... Sen ska jag vika tvätt och söka jobb samt kolla igenom reklamen som kommer idag. Kanske ta en lång härlig promenad. Det vore skönt. Man behöver komma ut lite. Idag är det inget jobb på ishallen, inte förrens på söndag. Anders ska dock jobba uner Monsters Of Mora. Va trist, jag blir själv. Vad ska jag hitta på. Jag hoppas att mina föräldrar kommer hit en stund då. Funderar på att åka till Nusnäs och kolla dalahästar och annat fint.

Ha det gött. Puss o Kram

Idag blir det vilda västern

Har börjat städa lite då det blir finbesök idag. Ja, mina föräldar kommer på besök med hundarna idag. Det lär gå vilt till med de tre katterna. Jag undrar hur detta kommer att sluta. jag hoppas det går bra eftersom jag vill ha Olle några dagar innan han ska till Södertälje igen.

Inatt fick jag stänga in både Zeplin och Saga då de båda bajsar i badkaret och inte i lådan! : ( Sanny blev helt plötsligt ensam och fick busa med sig själv. Han låg och gosa med mig i sängen hela natten så jag har inte fått så mycket sömn tyvärr. Men han är ju så sött så man kan ju inte låta bli att kela med honom. Jag hoppas och tror att Mamma kommer att bli förälskad i honom också. : )

Nu ska jag städa färdigt och hoppa i duschen så att man är klar tills de kommer. Då drar kriget igång och mamma lär klaga på min städning trots att jag gör så gott jag kan. Haha.

Home sweet home

Jag har precis ätit frukost och ska snart göra mig iordning innan jag cyklar ner till Willys och köper lite godis till kvällen. Lär bli Idol idag. Anders ska nog gå på hockey idag så det blir nog bara jag och katterna. Efter Idol blir det sängen eftersom jag ska upp runt femtiden, fyfan. Jag är ingen morgonmänniska och hatar verkligen att gå upp tidigt på morgonen. Men jag ska till Södertälje och träffa familjen, hundarna och gå på hockey så det är det värt. Det värsta blir inte att stiga upp på morgonen utan själva bussresan som tar en halv evighet, 4,5 timme för att vara exakt. Nu ska jag göra mig iordning. Hej då.... : )

Det var ju mycket hjälp man fick, kattjävel!

Med rubriken så menar jag inte att jag kallar någon av våra katter för kattjävlar, haha. Det var bara en rolig sak jag sa under en datalektion första året på gymnasiet. Eller, ja, Vippan tyckte att det var roligt... : ) Det var någonting vi skulle ha hjälp med och i word dokumentet kan man ju ha de här hjälpredorna, eller vad de nu kallas, Vi hade en katt. Jag ställde en fråga till denna katt men fick ju ingen hjälp där, varav jag utbrast "det var ju mycket hjälp man fick, kattjävel! Aja, det är historia, nu har jag ett gem i mitt word dokument. Tycker bara att den är irriterande.

Ikväll ska jag och Anders jobba nere i ishallen igen under J18 matchen. Blir spännande att se hur mycket pengar vi får in denna dag. Jag hoppas att det slutar att regna ute eftersom man kommer att cykla till ishallen efter middagen.

På lördag ska jag upp runt 5-tiden för att hinna med bussen som går 6.30 till Stockholm. Sen när jag har kommit hem till Södertälje ska jag till Frissan, mitt hår är så slitet i topparna. Sen blir det HOCKEY! Fan vad kul det ska bli. Modo Hockey är dom bästa!!!!!! Blir en spännande match.

A new day

Godmorgon! Jag har precis klivit upp ur sängen och ska snart äta lite frukost innan jag cyklar ner till Willys en sväng. Katterna busar som vanligt, full rulle. Hehe. Nu är det bara tå dagar kvar sen är det lördag, Jippi, ska bli så roligt att få se Södertälje-Modo igen. Och naturligtvis att få busa med Olle. Älskar han så mycket. Den underbaraste hunden på jorden.

Igår hade vi tvättid så idag ska jag vika tvätt, sådant som måste göras. Jag ska också städa klart i hallen samt åka och slänga skräp. Roligt? Nja, kanske inte så roligt men vad gör man? Jag ska inte till arbetsförmedlingen på ett tag, inte förrens den 30 Oktober så nu har man lite tid till annat. På torsdag blir det dock jobb på ishallen igen när J18 spelar. Sist fick vi in 1400 under en J18 match. Mindre fick vi under J20 matcherna. Ha det bra så länge,  nu ska jag äta något, är jättehungrig.


Jobb ikväll

Jag ska snart hoppa i duschen innan jag cyklar iväg till ishallen för att jobba. Jag känner mig lite illamående men vet inte var det kom ifrån. Jag kom hem från arbetsförmedlingen och helt plötsligt kände jag mig illamående. Skumt. Jag skriver nog mer imorgon. Hej då

En lyckad kväll

Ja, då var först Jobbpasset över. Det gick bra och var faktiskt riktigt roligt. Alla var lika förvånade. -Va!  kiosken öppen på en juniormatch?!! Haha, ja, det var den. Den har varit öppen lite då och då tidigare men ingen verkade vilja stå där och sälja så Anders chef Birigtta hade frågat om jag ville det. Bara kul att hjälpa till och man får ju lite pengar för det också. Nästa vecka ska jag besöka hunddagiset, blir kul att se vad de har att säga. Nu ska jag käka frukost innan jag beger mig till Arbetsförmedlingen. På lördag, söndag och måndag blir det jobb i ishallen igen.

JAAAAAAA!!!! Blir så glad!

Skickade iväg ett mail till hunddagiset här i Mora (http://byrackebo.se) . Undrade om de kanske behövde en medhjälpare. De ville inte ha någon just nu eftersom de nyss har öppnat. De vill ju se att det går runt åt dem först. Men eftersom de kanske behöver någon längre fram ville de att jag skulle komma förbi och hälsa på. Blev så glad att de ville det. I så fall tänkte jag titta förbi nästa vecka. Anders vet vart dagiset ligger  så han får visa mig, men eftersom vi ska iväg och jobba på ishallen imorgonkväll så hinner han ej det då. På fredag ska jag iväg till Arbetsförmedlingen igen, klockan 13.00. Leksand leder mot Mora med 5-1 och det är sista perioden nu.

Har sett klart Bonde Söker Fru och även min syster tittade. Hon tyckte att jag skulle bli bonde. haha. Visst, svarade jag, om du köper en gård till mig och några hästar. haha. Då tycker hon att jag ska köpa en trisslott. Som om man skulle vinna mer än 20 kr, om man ens lyckas vinna det. Nu ska jag kela med katterna och Heja på Leksand i smyg. Hahaha. Man får inte säga det högt när man bor här i Mora. Men laget i mitt hjärta är ju Modo så vem bryr sig om hur det går för varken Leksand eller Mora. Nästa lördag blir det Södertälje-Modo med pappa, Sara och Patrik. Längtar som bara den.


Time for some hockey

Anders stackarn var jätte nervös innan han åkte till ishallen för att jobba nu ikväll. Mora möter ju Leksand. Själv så ska jag se matchen här på datorn, men bara tills Bonde Söker Fru börjar. Känner mig så himla trött. Man gick upp tidigt idag och satt och lyssnade på en ca. 2 timmar lång information om Personliga brev och Meritförteckning. Nu börjar snart hockeyn. Hej då.

Lite extra jobb

Jag och Anders ska hjälpa till lite under J18 och J20 matcherna och på så sätt får vi lite extra pengar. Vilket är bra då det lär behövas när vi ska kastrera, öronmärka och vaccinera katterna sen. Anders jobbar ikväll så jag blir ensam med katterna. Ikväll ska jag se Bonde Söker Fru.


Hemma igen

Så då har man varit på Arbetsförmedlingen (gick jätte bra) och handlat kattmat. Ja, okej jag erkänner, jag köpte lite godis också. Kommer hem, tänker att va bra Zeplin verkar inte ha bajsat något utanför lådan. Men jag känner en vag lukt och tittar lite i vråna och vad hittar jag? Jo, han har skitit där. Fan också. Vad ska jag göra? Nu ligger alla tre och sussar så söt. Nu ska jag leta lediga jobb. Vi hörs.

Ändrade planer

Min handläggare ringde för en stund sen och frågade om jag kunde komma vid ett istället för vid tjugo över två. Det är bara skönt att ta det lite tidigare så har man det gjort. Det är kul att blogga lite, för jag älskar att skriva och nu när man inte går i skolan längre blir det ju inte så mycket skrivande. På det sättet så kan jag sakna skolan lite ibland. Såg på TV nyss att Prison Break börjar igen den 20:e. Älskar den serien, så jäkla bra. Missa det inte! Nu ska jag busa med katterna innan jag ska iväg.

                                       

När morgonsolen glimmar

Som vanligt så sov Sanny på min kudde inatt. Han är ju för gullig. Kampen med att få Zeplin att bajsa på lådan lär fortsätta även idag. Han hade inte bajsat inatt i alla fall. Tur det. Men han springer och gömmer sig bakom soffan så det kan vara svårt att få ta i honom. Jag ska snart äta lite frukost och efter lunchen ska jag cykla ner till Arbetsförmedlingen för ett snabbt möte innan jag beger mig hemmåt igen. Vid halv fem-tiden ska jag möta Anders när han kommer från jobbet. Vi ska till djuraffären och köpa lite getoff och spraya där Zeplin bajsar på golvet. Behöver även ta en sväng förbi ÖoB och köpa lite handtvål och allrengöring. Sanny springer runt här och pratar som aldrig för, överlycklig för sina nya kompisar.

Måndag

Katterna trivs ihop men vi har ett litet bekymmer med Zeplin. Han kissar i kattlådan men bajsar det gör han inte i lådan. Hans tidigare ägare brydde sig som sagt inte så mycket om att få katterna rumsren. Sanny verkar helt överlycklig över sina nya kompisar. Han pratar hela tiden.

Var till arbetsförmedlingen idag klockan 9 och hade informationsmöte om jobbgaranti för ungdomar. Gick snabbare än jag trodde att det skulle göra. Ska dit imorgon och prata lite om tidigare praktikplatser bland annat. Lär gå fort även det.

Har städat för en stund sen också. Behövdes eftersom ena katten som sagt bajsar lite varstans, Man vill ju inte att hela lägenheten ska lukta kattbajs, Fick öppna fönster och dörrar för att vädra lite. Katterna skvätter även sand som tusan, över hela lägenheten. Nu är det rent igen men lär inte dröja länge förrens det ser ut likadant igen. Nu ska jag se lite på TV och äta lite choklad.

Sannys nya kompisar

Sanny är jätteglad idag när han har två nya kompisar. Han försöker busa med dem men de är inte lika intresserade som Sanny. De båda katterna är rätt magra så jag hoppas det blir bättre nu när de får tillgång till mat hela tiden. En av dem ska dock säljas. Problemet är att han inte är helt rumsren, den tidigare ägaren var inte så hård. Den som heter Saga ska vi nog behålla, så Sanny får en kompis i alla fall. Ska snart iväg till Ica Maxi och handla lite mer kattmat och kattsand. Utöckandet av katter kom lite oväntat måste jag säga och min mamma blev inte speciellt glad, men som sagt, en ska säljas. Blir ju kul när Olle och Chip kommer. De lär bli tokiga när de ser två katter. När jag var med Olle hos min syster som har katt rev hennes kattunge ner en fin lykta. Var ju lite tråkigt. Men hundarna måste ju lära sig, man får vara hård. Vi hörs. Kramar från mig och katterna. Zeplin, Saga och så min älskling Sanny såklart.

Ps. Lägger upp lite bilder på katterna sen.

En, två, tre

Ja, nu har man inte en katt utan tre. Anders släpar hem två stycken från sin kompis som han har köpt. De är magra dessutom, mycket magra. Jag kan inte ha tre katter i denna lägenhet. Hur dyrt blir det inte att kastrera alla tre plus avmaskning, vaccinering och öronmärkning. Det funkar bara inte. Dessutom lämnar han bara katterna här och drar igen, så nu sitter jag här själv igen...i mörkret...och med tre katter att ta hand om...själv. Godnatt alla.

Ljug inte för mig!

Jag har inte kunnat äta någonting idag. Alla falska människor gör mig så less. Det är väll fan inte svårt att vara ärlig. Nej, men Anders säger att han ska komma hem efter hockeyn. Jag sitter och väntar men han kommer inte. Jag ringer, men inget svar. Jag har säkert ringt minst 50 gånger. Han var och festa. Nyss när jag ringde fick jag svar. Nej han hade inte festat. Tror han att jag är dum eller. Du har visst festat, fan erkänn. Ja, han har festat. Jävla svin. Kunde han inte sagt det dagen innan. Nej!  Jag hatar honom. jag gör det! Så jävla falsk och självisk. Jag vill hem, ja, jag vill verkligen hem.

Min räddning

Min rädning denna usla dag blir att jag får se Modo. Om det hjälper lite mot smärtan som jag har just nu i mitt hjärta återstår att se. Om det inte hade varit för att jag har Sanny hade jag varit på väg hem vid det här laget, men jag tänker inte lämna Sanny här. Ikväll är det fotboll också om jag inte minns fel. Sverige möter Portugal. Lär nog se det också eftersom Anders lär festa bort sina pengar även idag. Hade jag inte haft Sanny hade jag nog verkligen brutit ihop, men då hade jag också åkt härifrån. Visst jag har ett viktigt möte gällande jobbgaranti programmet. Men mår man dåligt så gör man. Just nu vill jag vara med min familj. Mamma och Pappa, hundarna, min syster och Mathilda. Men de är långt härifrån.

Bad Day

Mår inget vidare idag heller.Anders skulle komma hem efter hockeyn igår men kom aldrig. Jag satt och väntade. När jag märkte att klockan blev lite väl mycket ringde jag. Han svarade inte. Jag ringde mer än 20 gånger. Inget svar. Jag vet att han var ute på krogen. Han sa ingenting. Eftersom det inte är första gången han struntar i att svara och behandlar mig såhär så får det nog vara slut nu. Jag mår inget bra med honom. Sen förtår jag inte hur han kan säga att han älskar mig?! Han vet inte vad kärlek är. Ska se lite på TV och vänta.....och vänta.

Allt är bara ett helvete

Jag vill bara flytta hem igen. Södertälje är mitt hem, kommer alltid att vara mitt hem. jag vill inte ha något förhållande. Han har betett sig som ett svin! Jag mår så himla dåligt just nu och jag har ingen att vända mig till...ingen. Helt själv här! Jag orkar inte mer. Han har knäckt mig. Förlåt Jessica och Anna. Jag skulle ha lyssnat på er... Förlåt. Kan inte någon bara komma och hämta mig. Snälla. Jag tänker ta med mig Sanny och dra. Jag har bestämt mig.


IDOL

Dags för andra halvan att sjunga denna fedagskväll.

Robin E: Svänger lite, han sjunger bra också. Lite galen också.

Loulou L: Min favorit från första början. F*n vad hon är bra. Klockren. Sjunger så grymt bra. Hoppas att hon vinner.

Kevin B: Jo, han är bra och kan nog bli en stjärna. Han går nog långt i tävlingen. Kan bli bättre.

Sepideh V: Vilken power i rösten. Henne gillar jag. Kommer gå långt.

Lars E: Han sticker ut och jag gillar hans annorlunda stil. Tycker att han är en stjärna.

Yazmina S: Tycker inte att hon sticker ut. Lite tamt.

Slut för ikväll.

IDOL

I brist på annat så blev det Idol i alla fall.

Johan P: Han är lite häftig, lite fart i han och han sticker ut, men han behöver förbättra sången. Men cool det är han.

Jenny K:  Nja, vet ej vad jag ska säga. Visst hon sjunger bra men ingen jag skulle komma ihåg i mängden.

Jesper B: Stog bara still sist. Lite bättre nu men trist, trist, rist. Blir nog ej långvarig.

Alice S: Hon är duktig. Fin låt.

Robin B: Hyfsat bra. Går säkert hem hos de yngre tjejerna.

Anna B: Duktig, bra röst. Kommer gå långt i tävlingen.

Det var halva startfältet. Nu reklam.


Gratis sport

Hej igen...Vill tipsa om en sida där man kan se gratis sport. Fotboll och hockey bland annat. http://www.myp2p.eu Funkar rätt bra faktiskt men lite krångligt i början.

Nu är även jag fräsch igen...

Ja då var man nyrakad och nyduschad. Skönt att få raka benen lite ibland. Men egentligen, varför ska vi behöva göra det? Aja, det är väl som det är. Nu ska jag se om det går något bra på TV. Hoppas, hoppas, hoppas. Men tror ej det gör det vad jag kan minnas, Men jag hoppas i alla fall.



                                                       

Rent och fint igen : )

Så nu har jag dammsugit samt torkat golven. Sanny var inte så förtjust i dammsugaren men idag lät jag bli att jävlas med honom. hehe. En annan som jag brukar jävlas med är Olle, inte heller han gillar den där hemska, läskiga, farliga saken som för sådant liv. Haha. Gulliga djuren... Jag har även fått i mig lite mat. Blev lite rester bestående av fisk som Anders fått med sig från restaurangen på FM Matsson Arena. Jättegot med lite potatis, morötter och remuoladsås till. Jag ska snart hoppa i duschen (man blir svettig av att städa minsann) och sedan blir det Tv för hela slanten. Tror inte det gick något roligt men man kan alltid se en film istället. Okej jag ska erkänna, jag tycker faktiskt inte att IDOL är roligt. Bara de inledande auditions men sen nej, jag gillade Fame Factory mycket mer. Så det blir alltså inget IDOL för mig ikväll. Så, nu när ni vet det, haha, ska jag gå och duscha. Kramis

Tråkiga saker men nödvändiga

Så, nu har jag varit iväg och slängt lite skräp. Skönt att få bort lite innan det fyller hela klädkammaren. Jag ska snart plocka fram dammsugaren och skurgrejjerna och städa ordentligt innan jag äter middag och sedan slappar lite framför tv.n. Det är tråkigt att städa men alla måste väll hålla med om att det är himla skönt när det är gjort. Jag vill i alla fall ha rent omkring mig och det ska vara ordning och reda. Ja, sådan är jag och så är min mamma och mormor också. Därför har väll jag blivit sån. Haha. Men jag menar inte att det är negativt, snarare tvärtom. Det är bra att man vill ha ordning på saker och ting. Sen är jag nog lite av en perfektionist, vilket kan vara jobbigt ibland när det går lite över gränsen. Nästan som om man får tvångstankar. Nej nu måste jag städa, annars får jag aldrig i mig någon man. Puss o Kram

Min nya design

Nu har jag gjort om designen på min blogg lite. Vad tycker ni? Jag är rätt nöjd men ångrar att jag inte var lite mer uppmärksam på webbdesignlektionerna. Ikväll ska Anders på hockey så jag och Sanny blir själva. Jag hade velat gå på matchen jag med men har inte riktigt pengar till det just nu. Jo, jag har pengar men det finns viktigare saker att slänga ut pengarna på. En Modo match till exempel : ) Det blir mysigt att vara kvar hemma också och äta massor med choklad och bara se på tv och kela med Sanny. Han har börjat sova på min huvudkudde under nätterna... Haha, Vart ska jag ta vägen. hehe. Han är konstig, den där katten. Nej då, det är han inte. Eller?

Var nere en sväng på ÖoB idag och köpte ett par fleecetofflor. Skönt att ha på fötterna nu när höstmörkret krypper sig närmare. Nu tror jag att jag ska ta en liten chokladbit. Ha det bra så länge... Kramar från mig och Sanny.


Irriterad

Men åhhhh, det finns ju inga jobb att söka!!!! Måste jag utbilda mig till kock för att kunna söka något?! Blir så irriterad.

Omgång 6

Elitserien 2008/2009:
1Brynäs IF641110+3(19-16)14
2Linköpings HC641100+5(21-16)13
3Färjestad BK641101+4(14-10)13
4Timrå IK531110+4(19-15)11
5Skellefteå AIK622211+3(19-16)9
6MODO Hockey622201+1(19-18)8
7Djurgårdens IF521210-1(14-15)8
8HV 71721400-3(19-22)7
9Rögle BK612311-3(17-20)6
10Södertälje SK613200-3(11-14)6
11Frölunda HC712411-4(14-18)6
12Luleå HF611401-6(10-16)4


Brynäs - MODO Hockey

5 - 4

(1-0, 3-1, 1-3)

2008-09-29, kl 19:00
Läkerol Arena

Skott: 25-33 (8-9, 8-11, 9-13)
Utvisningsminuter: 30-16
Publiksiffra: 5574

  

Mål

Period 1

1-0  
Andreas Dackell
Spel 5 mot 3. Dackells skott styrs in i mål av Hans Jonsson.
16:18 

Period 2

2-0  
Daniel Widing (Niclas Andersén)
Widing skjuter ett lågt dragskott i mål.
04:08 
3-0  
Mikael Lind (Jonathan Carlsson)
MODO får ej ut pucken ur egen zon och tappar positionerna. Mikael Lind drar in pucken från nära håll.
05:10 
3-1  
Per-Åge Skröder (Victor Hedman, Mattias Timander)
Powerplay. Hedman hittar Skröder med en lång diagonalpass. Skröder får dålig träff men pucken går i mål.
15:15 
4-1  
Stephen Dixon
Powerplay för MODO. Dixon blir fri från halva planen och sätter säkert pucken bakom Zajkowski
18:23 

Period 3

4-2  
Mats Zuccarello Aasen (Tobias Forsberg, Niklas Sundström)
Zuccarello Aasen kan dra in pucken med en backhand efter målvaktsretur.
04:46 
4-3  
Mats Zuccarello Aasen (Per-Åge Skröder, Victor Hedman)
Zuccarello Aasen får återigen in pucken efter kalabalik framför Brynäs-målet.
08:04 
5-3  
Jörgen Sundkvist (Emil Sandin, Jonatan Granström)
Powerplay. Sundkvist får drömträff från blå. Pucken går in högt bakomen en skymd Zajkowski.
15:09 
5-4  
Mattias Timander (Fredrik Warg)
Slagskott av Timander från tekningscirkeln. Spel 6 mot 4.
19:50 


Utvisningar

Period 1

10:44  
Jörgen Sundkvist Brynäs
Holding, 2 minuter
15:41  
Mattias Timander MODO Hockey
Hooking, 2 minuter
15:41  
Ville Snellman MODO Hockey
Hooking, 2 minuter
19:29  
Andreas Dackell Brynäs
Hooking, 2 minuter

Period 2

05:57  
Jonathan Carlsson Brynäs
Holding, 2 minuter
08:48  
Magnus Wernblom MODO Hockey
Hooking, 2 minuter
12:22  
Jonatan Granström Brynäs
Roughing, 2 minuter
12:22  
Tobias Forsberg MODO Hockey
Roughing, 2 minuter
12:22  
Tobias Forsberg MODO Hockey
Slashing, 2 minuter
14:35  
Lars Jonsson Brynäs
Interference, 2 minuter
17:24  
Jörgen Sundkvist Brynäs
Interference, 2 minuter

Period 3

07:25  
Daniel Widing Brynäs
Abuse, 10 minuter
13:12  
Mattias Timander MODO Hockey
Crosschecking, 2 minuter
17:31  
Lars Jonsson Brynäs
Crosschecking, 2 minuter
18:56  
Mats Zuccarello Aasen MODO Hockey
Boarding, 2 minuter
18:56  
Jörgen Sundkvist Brynäs
Roughing, 2 minuter
18:56  
Andreas Dackell Brynäs
Roughing, 2 minuter
18:56  
Niklas Sundström MODO Hockey
Roughing, 2 minuter
19:45  
Niclas Andersén Brynäs
Crosschecking, 2 minuter

Plugga, ja varför inte

Var på arbetsförmedlingen idag och träffade min handledare. Klockan nio på morgonen, usch. Nåja, det gick riktigt bra i alla fall och det är nu klart att jag ska gå Jobbgarantin för ungdomar i väntan på jobb. Jag funderar också på att kanske gå en distansutbildning men har ej hittat något intressant förutom en med hästmassage som jag ville gå, tills jag såg att den kostade typ 28.000 kronor. Då körde det ihop sig kan man säga. Så idag tänkte jag att jobba med barn kan ju vara något. Hittade en distansutbildning för att bli barnskötare och hoppas att jag äntligen har hittat en utbildning jag faktiskt kan gå. Den ligger nere i Malmö så nu väntar jag bara på svar om den är 100 procent distans. Man kunde läsa helt i egen takt vilket låter helt perfekt. Vore bra om man kunde plugga den samtidig som jag går jobbgarantin för ungdomar, och skulle jag få jobb så kan jag ju fortfarande plugga, det är ju i egen takt. Så håll tummarna nu att jag kan gå denna utbildning. Vill så gärna.... Nu fick jag ett sms. Vi hörs.


RSS 2.0