Måndag

Igår avslutades Karjala Cup med i alla fall en vinst i turneringen.  Första matchen som spelades i torsdags mot Ryssland blev tills slut en förlust efter en ganska jämn match lagen emellan. Ryssland gjorde enda målet och tog tre poäng. Sveriges andra match spelades i lördags mot Tjeckien och trots att Sverige ledde tappade de helt i sista perioden och fick se sig slagna med hela 4-1. Men igår, söndag blev det vinst med 2-0 mot Finland och Honken fick alltså hålla nollan. Sverige slutad trea i turneringen.

Nej, nu blir jag förbannad på Sanny. Han ska leka vid gardinerna hela tiden och de blir förstörda. Det är svarta, långa gardiner, lite för långa eftersom de ligger delvis på golvet. Och som om man inte redan var irriterad så slutar inte råttan som pipper när de tar på den att tjuta. Jag fick slå den i väggen och slänga den i golvet för att få tyst på den.

Oj, vad det började att regna här nu. Zeplin ligger i föstret och tittar. Jag ska snart gå ut i detta väder och hämta posten. Lagom roligt. haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0