Gratinerad fläskfilé

Idag provade jag ett nytt recept och det blev riktigt gott så därför delar jag med mig av det till er läsare.

1 liten fläskfilé skivad
smör till stekning
salt, vitpeppar
1 pkt bacon i bitar
2 dl vispgrädde
2 msk dijonsenap
2 - 3 dl riven ost (jag hade riven cheddarost)
1/2 beef fond du chef

Putsa och skär filén i skivor, bryn dem och baconet tills de fått färg, krydda med salt och vitpeppar. Lägg i en ugnssäker form. Blanda grädde, ost, fond du chef och senap i en kastrull. Värm det tills ost och fond du chef har smält, häll i formen. Värm i ugnen i cirka 12-15 minuter på 225 grader.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0