Hostel, part 2

Har beställt några filmer från cdon så nu blir det filmkväll... först ut var Hostel, part 2. En ganska äcklig film men klarar man av att se Saw-filmerna är detta ingenting i jämförelse. Detta var en ganska bra film, var som de flesta skräckfilmer. Ganska förutsägbar för mig som är van att se filmer som denna. Jag tittade ju på skräckfilmer redan innan jag var tio år. Jag kan i alla fall rekomendera Hostel, part 2, och man behöver inte ha sett första filmen för att se denna. Jag har själv inte sett första filmen och kanske är den bättre än andra (de brukar ju vara det).

Ett år efter Hostel så är det dags för HOSTEL PART II. I uppföljaren tar Eli Roth med oss tillbaka dit allt började, samtidigt som han går allt djupare i sitt utforskande av de mörkaste sidorna hos mänskligheten. Även denna gång har Quentin Tarantino varit med och producerat.

I filmen får vi följa tre amerikanska tjejer som reser runt i Rom och som tillsammans med en kvinnlig bekant gör en avstickare för en weekend på ett exotiskt spa I Slovakien där de utlovas avkoppling och att lära känna henne bättre.

Men kommer de att hitta den oas de letar efter, eller kommer de att bli offer för människohandel och sexturism och därmed bli redskap för att uppfylla sjuka fantasier som människorna på spat är på jakt efter att tillfredställa?

I Hostel Part II ser vi bland annat Roger Bart som tidigare medverkat i ”The Producers”, ”Stepford Wives” och i Tv-serien ”Desperate Housewives”. Heather Matarazzo har vi tidigare sett i ”En Prinsessas Dagbok”, ”En Prinsessas Dagbok 2” och i ”Scream 3”. Bijou Philips har bland annat medverkat i “The Door in the Floor”, “Bully” och “Almost Famous”. Richard Burgi har medverkat i filmer som “Fun With Dick & Jane” och “I Hennes Skor” men även i TV-serien “Desperate Housewives”. Eli Roth har tidigare regisserat ”Hostel” och ”Cabin Fever


Filmen kostar just nu 49 kr på cdon.se och ingår även i kampanjen 3 dvd för 99 kr.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0