Piroger
4 stycken
2 st smördegsrullar
Köttfärs
Salladskyckling
Chilisås
Ev. ost
1 ägg
Lök
Champinjoner
Skär ut 4 st runda plattor med hjälp av en assiette. Stek köttfärsen. Häll över köttfärsen i bunke och låt svalna. Blanda med ca. 2 msk chilisås. Häll salladskyckling i en annan bunke och blanda med 2 msk chilisås. Fräs löken med svampen och blanda ner lite i köttfärsen respektive kycklingen. Lägg lite fyllning ( 2 med köttfärs och 2 med kyckling) på varje smördegsplatta och pensla ägg runtom. Vik pirogerna och pressa kanten med en gaffel. Pensla pirogerna med ägg och ställ in i mitten på ugnen på 200 grader i ca. 20 minuter. Servera med en sallad.
2 st smördegsrullar
Köttfärs
Salladskyckling
Chilisås
Ev. ost
1 ägg
Lök
Champinjoner
Skär ut 4 st runda plattor med hjälp av en assiette. Stek köttfärsen. Häll över köttfärsen i bunke och låt svalna. Blanda med ca. 2 msk chilisås. Häll salladskyckling i en annan bunke och blanda med 2 msk chilisås. Fräs löken med svampen och blanda ner lite i köttfärsen respektive kycklingen. Lägg lite fyllning ( 2 med köttfärs och 2 med kyckling) på varje smördegsplatta och pensla ägg runtom. Vik pirogerna och pressa kanten med en gaffel. Pensla pirogerna med ägg och ställ in i mitten på ugnen på 200 grader i ca. 20 minuter. Servera med en sallad.
Kommentarer
Postat av: Jagenq
Kul att du gillar mina grytor...ser ut som du kan göra samrriga piroger...ha en fortsatt bra kväll
Postat av: Sophy - What U See Is What U Get.
ser gott ut! =)
svar: nä, men it's in the past. Nu har jag andra bekymmer :P
Trackback