Lax- och fänkålspanna med äpple
För 4 personer
Koka 3 dl ris enligt anvisning på paketet.
Skär 1 liten fänkål i skivor (eller ta några frön från en kryddpåse). Dela, kärna ur och skär ett äpple i klyftor. Skala och finhacka en gul lök. Fräs det i 1 msk margarin. Tillsätt 1 tsk cyrry, 1 msk tomatpuré och en hönsbuljongtärning.
Skär 400 g skin- och benfri laxfilé i 2-3 cm stora bitar. Tillsätt laxfilé och 2 1/2 dl mellangrädde. Låt grytan sjuda tills laxen är klar, 5-10 minuter. Smaka av med salt. Servera med riset.
Koka 3 dl ris enligt anvisning på paketet.
Skär 1 liten fänkål i skivor (eller ta några frön från en kryddpåse). Dela, kärna ur och skär ett äpple i klyftor. Skala och finhacka en gul lök. Fräs det i 1 msk margarin. Tillsätt 1 tsk cyrry, 1 msk tomatpuré och en hönsbuljongtärning.
Skär 400 g skin- och benfri laxfilé i 2-3 cm stora bitar. Tillsätt laxfilé och 2 1/2 dl mellangrädde. Låt grytan sjuda tills laxen är klar, 5-10 minuter. Smaka av med salt. Servera med riset.
Kommentarer
Postat av: Fröken Viktig
Det lätt ju gott :)
Postat av: Fröken Viktig
Postat av: Fröken Viktig
huvudsaken det var gott :)
Postat av: Sarah
Sån mat är jag svag för :D hehehe!!
Trackback