Lax- och fänkålspanna med äpple

För 4 personer

Koka 3 dl ris enligt anvisning på paketet.

Skär 1 liten fänkål i skivor (eller ta några frön från en kryddpåse). Dela, kärna ur och skär ett äpple i klyftor. Skala och finhacka en gul lök. Fräs det i 1 msk margarin. Tillsätt 1 tsk cyrry, 1 msk tomatpuré och en hönsbuljongtärning.

Skär 400 g skin- och benfri laxfilé i 2-3 cm stora bitar. Tillsätt laxfilé och 2 1/2 dl mellangrädde. Låt grytan sjuda tills laxen är klar, 5-10 minuter. Smaka av med salt. Servera med riset.


Kommentarer
Postat av: Fröken Viktig

Det lätt ju gott :)

2009-05-19 @ 19:16:59
URL: http://www.frokenviktig.com
Postat av: Fröken Viktig

2009-05-19 @ 20:37:51
Postat av: Fröken Viktig

huvudsaken det var gott :)

2009-05-19 @ 20:38:30
URL: http://www.frokenviktig.com
Postat av: Sarah

Sån mat är jag svag för :D hehehe!!

2009-05-20 @ 13:10:37
URL: http://thiindra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0