Ananas Paj
Pajdeg:
150 g smör
1 dl strösocker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
Fyllning:
1 ägg
2 dl créme fraiche
1 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 liten burk krossad ananas
Blanda samman smör, socker, vetemjöl och bakpulver till en deg och tryck ut den i en pajform. Blanda ägg, créme fraiche, socker och vaniljsocker. Låt ananasen rinna av ordentligt och blanda ner den i smeten. Häll sedan fyllningen i pajskalet (ingen förgräddning alltså) och grädda pajen i mitten av ugnen, 175 grader, ca. 40 minuter. Servera med vaniljglass.
Kommentarer
Postat av: Fröken Viktig
Gott :)
Postat av: Fröken Viktig
Tre böcker trodde jag att det var så nu blir jag osäker...
Postat av: Fröken Viktig
MM synd att man ska vara nyttig nu då :)
Trackback