Sverige - Slovakien

Igår spelades semifinalen mellan Sverige och Slovakien i JVM. Det blev lite utav en rysare. Sverige vann över Slovakien i gruppspelet och nu möttes de alltså igen. Slovakien fick frösta målet och det blev lite press mot det svenska laget. I sista perioden stog det dock 2-2 och det var jämt. Sverige lyckas sätta 3-2 målet och det blir jubel. Det blir även 4-2 och då med 4 minuter kvar av matchen tar Slovakien ut sin målvakt. De har inget att förlora. Slovakien lyckas också få ett mål och det blir nervöst igen, men inte länge. De tar ju ut sin målvakt igen och Sverige gör 5-3 i tom kasse. Sverige är i final! I finalen möter de Kanada och jag säger bara en sak...REVANSCH! Den här gången ska Sverige slå Kanada och det på deras hemmaplan. Finalen spelas imorgon klockan 1.30.