Kanada-Sverige

Finalen som sändes inatt mellan Kanada och Sverige var verkligen ingen höjdare eftersom domaren helt var på Kanadas sida. Minst tre gånger åkte kanadensarna omkull Sveriges målvakt Markström utan att ens få så mycket som en tvåminutare för det. I vilken annan match som helst hade dessa spelare fått kliva av macthen och fått matchstraff. En annan scen var när Sverige skulle ha fått spela 5 mot 3 men fick bara spela 5 mot 4. Kan såklart ha varit avgörande. Att en domare kan vara så feg och döma som han gjorde ett flertal gånger under matchen är inget annat än en skandal. En står sådan. Sådant ska inte få förekomma. Stäng av fanskapet... Han ska inte döma mer. Nu är det som det är, det är bara så jävla orättvist. Det var domaren som tog hem guldet till Kanada och inte spelarna. Skandal. Så tydligt som detta var gör en rädd. Jag som älskar sport vill bara ha ett rättvist resultat. En självklarhet.


Sverige...Om jag hade kunnat ge er en guldmedalj, hade jag gjort det. Glöm det här och gå vidare. Förhoppningsvis når inte Kanada ens finalen nästa gång. Och den där domaren hade jag stängt av om jag kunnat.


Kommentarer
Postat av: Sarah

MAN kan ju lika gärna ge guldet till Kanada om vi inte får vara med o försöka!!!! :@@@@

2009-01-06 @ 13:47:51
URL: http://thiindra.blogg.se/
Postat av: S A N N A

sv: han är jättefin. Vi har 5 katter.. hehe. ;p

2009-01-06 @ 16:58:13
URL: http://tanzanit.blogg.se/
Postat av: S A N N A

sv: jag vet faktiskt inte hur gamla alla är men gustav är snart 1 år. 3 utan dom är runt 7 år och sen har vi en som är jättegammal. 16-17 år tror jag..

2009-01-06 @ 17:09:43
URL: http://tanzanit.blogg.se/
Postat av: ida

vilken underbat mysig blogg, :)

2009-01-06 @ 21:30:09
URL: http://idaochsara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0