Dagens filmtips

FACE/OFF

I en karusell på ett tivoli befinner sig FBI agenten Sean Archer med sin son. Ett skott smäller av och en kula avsedd för honom träffar istället hans son. Sean tar upp jakten, besatt av tanken att få fast mördaren. Den iskalla psykopaten och bombmannen Castor Troy skadas under jakten och faller i koma, bara minuterna efter sitt avslöjande; att han apterat och gömt en biologisk bomb, stor nog att utplåna hela San Francisco. Klockan tickar, men igen vet var... På regeringens order genomgår Sean en ny avancerad kirurgisk metod. Han byter skepnad - till mördarens ansikte.


Tid: 133 min Produktionsår: 1997 Genre: Action Åldersgräns: 15 år Skådespelare: John Travolta, Nicolas Cage


Kommentarer
Postat av: Ida

den där filmen e riktigt riktigt bra!

2009-01-08 @ 16:18:40
URL: http://gullgull.blogg.se/
Postat av: EMME SVARAR

Håller med dig. Har man en hund lös ska man ha kontroll över den. Det jag är mest sur över är att han inte gjorde något när dom angrep henne - både han och jag var en bit ifrån våra hundar men jag sprang ju dit direkt. Han kom liksom lunkandes efter... Men vi hade ju tur, det kunde gått mycket värre. Om det händer igen så ska jag naturligvis anmäla ..:)

2009-01-08 @ 19:37:23
URL: http://emmephoto.blogg.se.blogg.se/
Postat av: EMME SVARAR

Sånt är bara för läskigt. Det måste ju ändå vara ägarens fel, uppfostringsfel.

2009-01-08 @ 19:41:36
URL: http://emmephoto.blogg.se.blogg.se/
Postat av: EMME SVARAR

Men gud, det låter riktigt läskigt. Jo exakt. Och sen får man ju vara sabla försiktig om man ska sära på två hundar, det kan bli riktigt allvarliga skador på en själv om man råkar bli biten.

2009-01-08 @ 19:52:36
URL: http://emmephoto.blogg.se.blogg.se/
Postat av: Ida

Den filmen är rätt skön faktiskt, men jag har lite svårt för Travolta i lite mer seriösa roller. Han är Grease för mig helt enkelt..Tack så mycket förresten! :D

2009-01-11 @ 18:23:34
URL: http://idamariellewalfridsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0