Slapshot 2 - Breaking The Ice

Slagskott 2 - Andra Perioden

Gör dig beredd på hård-laddad action och fler skratt än du orkar med - i den här sjövilda, stjärnspäckade uppföljaren till Slagskott, originalklassikern som hyllades som "en av världens tio bästa sportfilmer någonsin."

Sean Lindon (Stephen Baldwin) är Charleston Chiefs luttrade lagkapten och tränare. Med en laguppställning bestående av före detta stjärnor, stjärnskott som aldrig slog till och de komiskt okontrollerade bröderna Hanson, är Chiefs laget vars glansagar är ett minne blott. Men miljonären som är dess nye ägare har en helt ny spelplan: att förvandla Chiefs till schabblande, eviga förlorare i en falsk hockeyliga som skapats speciellt för TV. Och för att gnida salt i såren är deras nya tränare...en kvinna. Nu kommer det att krävas ett åttonde underverk, och lite högtspeande action från Sean och Hanson-bröderna., för att visa världen att de fortfarande har det som fordras för att kunna hitta tillbaka till sin passion för spelet!

Speltid: 99 minuter

Skådesspelare: Stephen Baldwin, Jessica Steen, Gary Busey, David Hemmings, David Paetkau, Callum Keith Rennie, Jonathan Scarfe, Jody Racicot m.fl.

Den här filmen är ett måste för hockeyälskare och icke hockeyälskare, men jag tror deffinitivt att denna film blir extra rolig om man har ett stort hjärta för ishockeyn. Den är grymt rolig och underhållande och man kan inte sluta le. En underbar film helt enkelt. Se den!Att en av skådespelarna i filmen är så här snygg gör ju bara filmen ännu bättre. Haha.
David Paetkau som spelar Gordie Miller i fimen.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Få många många fler besökare, enkelt!http://www.viraltrafik.se/?Daniella

2009-02-11 @ 18:03:36
URL: http://www.viraltrafik.se/?Daniella
Postat av: Sarahhhh

JAPP jag har gjort det:-) har båda hemma, skitbra! heter Lämäri på finska

2009-02-12 @ 11:54:44
URL: http://thiindra.blogg.se/
Postat av: J

Har juset recenserat slap shot i min blogg, har även sett 2:an men hoppat över 3. !:an och 2:an är inte ens i närheten.

2009-03-20 @ 08:32:07
URL: http://starfield.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0