Mormors Köttfärssås

Middag idag blev köttfärssås som jag gjorde så som mormor brukar göra den.

Köttfärs
Redning
Pasta
Kryddpeppar
Svartpeppar
Vitpeppar
Ketchup
Smör till stekning
Matlagningsgrädde

Stek köttfärsen och koka pastan. Krydda köttfärsen med kryddpeppar, svartpeppar och vitpeppar. Häll över köttfärsen i en kastrull och ha i lite vatten samt redning. Ha i lite matlagningsgrädde samt ketchup. Smaka av och servera med valfri pasta.


Kommentarer
Postat av: Nicole

ja ibland...förstår mej inte på folk ibland, måste va jättejobbigt att ha sånna skulder! gillar du möjligtvis katter? =)

2009-02-05 @ 17:58:55
URL: http://luxurypink.blogg.se/
Postat av: Lucy

Hm, det låter rätt vanligt? Säkert Gott !! Jag brukar ha i någon Souce (kinesisk eller ngt) och även minimorötter.. Det gör susens !

2009-02-05 @ 18:10:47
URL: http://www.ucydoo.se
Postat av: Lucy

Du låter duktig, engelska är inte min grej så får aldrig höga i det. (eller jo 1 gång fick jag mvg).. Det är som du säger, om det kommer från hjärtat så blir allt mycket bättre.. Jag försöker oftast skriva om händelser jag varit med om eller drömmar jag drömmit. I Svenska, jag har Vg och det beror på att jag använder mig av svårare svenska än jag behärskar, eller jag gjorde det förut. Har bättrat mig nu, muntligt och redovisningar är inget svårt för mig. Läraren säger att det finns chans att jag kan höja till Mvg pga. mitt muntliga.. Aja, nu skrev jag vissa mycket (och om mig själv) men men.. Tack för kommentaren innan =) Pluggar du nu, eller jobbar ? Jag hänger inte riktigt med..

2009-02-05 @ 18:53:22
URL: http://www.ucydoo.se
Postat av: Liene

gott!



sv: kul, för den är verkligen snygg den jackan:D

2009-02-05 @ 19:36:25
URL: http://lienes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0