Engelska nötchokladrutor
Ca. 30 bitar
200 g mörk choklad (jag hade Marabou mjölkchoklad, ej den mörka, utan den vanliga)
100 g smör
1/2 dl ljus sirap
ca 2 1/2 dl blandade nötter
3-4 Digestivekex
(Man ska egentligen ha i russin och torkade aprikoser men jag valde att bara ha i nötter.)
Bryt chokladen i bitar och smält den tillsammans med smöret och sirapen under omrörning i en skål över vattenbad. Ta skålen från värmen. Tillsätt nötterna och bryt digestivekexen i bitar och blanda alltihop. Häll smeten i en form, ca. 20x20 cm, klädd med bakpapper. Låt stelna i kylen. Skär i bitar.

Kommentarer
Postat av: A M A N D A
Låter supergott ju!
Postat av: angelica
åh ser jätte gott ut:)
Postat av: Annies Fotoblogg
Åh vad gott det ser ut, det är ju värt att prova någon gång :P :)
Trackback