Torsdag

Idag körde jag för första gången sedan jag tog körkortet... Jag var rädd att det skulle gå åt helvete eftersom man inte har kört på nästan ett halvår, men det gick över förväntan. Jag började med att öva lite på start i backe eftersom jag inte ville fastna i en uppförsbacke vid en korsning och inte komma iväg. Jag hamnade vid några rödljus i uppförsbacke men jag kom iväg utan problem. Jag körde till ICA Maxi eftersom jag behövde handla till nästa vecka då jag blir själv då föräldrarna åker på semester till Rättvik. Sedan bar det av till djurmagazinet för att inhandla kattmat. Ikväll blir det jobb och imorgon jobbar jag till 12 och vid 13-tiden ska jag hämta nycklarna till lägenheten. Nu är det inte lång tid kvar tills man kan flytta dit.

För tidigt åldrande...

....är något som jag tror att jag har drabbats av : ( Jag har som sagt sovit väldigt dåligt under de senaste åren och många nätter har jag inte fått någon sömn alls. Detta har nu fått sina biverkningar vid ögonen där jag kan se små rynkor. Jag är bara 22 år och har redan rynkor under ögonen... Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. När jag läser detta skrattar jag men inombords är jag inte alls glad. Jag får ångest över min situation och vet inte hur jag ska göra för att få den sömn som jag behöver. Nej, detta var inte roligt alls : (

Imorgon...

Imorgon ska man tillbaka till jobbet och denna vecka innebär jobb fem dagar, varav tre långa dagar och två kvällar. Men snart är det fredag : ) Då får jag äntligen hämta nycklarna till min lägenhet.... Tänk vad kul att få börja möblera. Hoppas slutresultatet blir som jag hoppas och att både katterna och jag kommer att trivas : )

Packard bell

Jag har nu beställt en dator från netonnet och billigt blev det... Det är en 15,6 tums laptop och den kostade bara 2790 kr och till den köpte jag även en datorväska för 199 kr samt en mus för 149 kr.


Ikea

Idag lyckades mamma och jag få med oss pappa till Ikea efter många om och men. Jag tror faktiskt att det var första gången som jag besökte Ikea. Det kändes lite rörigt i början och hade jag gått själv hade jag garanterat gått vilse. Jag fick i alla fall lite möbler och annat smått och gott köpta.  


Hylla 595 kr. Köpte en i en ny färg som är mer åt det svarta hållet.
Jag ska sedan köpa glasdörrar till hyllan där jag kommer ha mina dvd-filmer.



Bord, 49 kr (ord.pris 79 kr). köpte två som jag kommer ha bredvid varandra som rumsbord.



Cd-hylla, 99 kr (ord.pris 249kr).


Hylla, 99 kr. (ord.pris 199 kr)



Bordslampa, 49 kr. Köpte 2 stycken att ha i ett av fönstrena.


Förlängt vikariat

Idag fick jag beskedet att mitt vikariat blir förlängt med tre månader : ) Känns så otroligt skönt eftersom jag annars hade fått gå tillbaka till timanställd och fått gå utan lön i en månad. Nu kan jag slappna av igen... Min gruppchef sa bara positiva saker om mig och det gjorde min annars så usla dag så mycket bättre. Jag var otroligt grinig i morse eftersom katterna börjar föra liv tidigare för varje dag. Har man sömnproblem sedan tidigare gör det inte saken bättre. När katterna håller på sådär har man lust att åka till veterinären med en gång och avliva dem. Denna känsla brukar dock försvinna ganska snabbt som tur är.

Tisdag

Idag och imorgon är jag ledig och det är riktigt skönt att inte behöva passa några tider utan bara göra det som faller en in. Idag funderar jag på att handla en rumsmatta till lägenheten. Jag ska även åka och hälsa på min syster och hennes barn.

Fram tills dess ska jag se om filmerna från Cdon kommer, de har ju krånglat till det så jag kommer nu få dubbelt av de filmer som jag beställde : (

Måndag

Det är redan en ny vecka och min vecka kommer att bestå av lite jobb och en del ledighet. Känns skönt att vara lite ledig så att man hinner ladda batterierna ordentligt samt inhandla lite till lägenheten. Nu är det mindre än två veckor tills jag kan åka dit och börja göra iordning.

Denna vecka lär jag köpa en rumsmatta, lite lampor och kanske några bokhyllor. Det svåra blir att välja färg på möblerna så att allting ser bra ut tillsammans. Jag ska även köpa mig en dator i veckan och hoppas att den vi kollat ut finns kvar till fredagen.

Ikväll blir det jobb och eftersom jag har jobbat hela helgen ska det bli skönt att vara ledig tisdag och onsdag då jag eventuellt ska åka över en sväng till min syster och hennes barn.


Bara krångel

Jag gjorde ju en beställning på några filmer för någon dag sedan vilket ni kan läsa mer om här och här. Efter detta så gick jag in och gjorde en ny beställning som cdon bad mig att göra och jag böt också ut en film mot en ny. Sen ser jag ett mail på att den första beställningen jag gjorde, den som de skulle ta bort är skickad till mig och kostnaden är fortfarande bara 112,5 kr... Jag mailar cdon och undrar varför den skickas till mig när de skrev att de skulle ta bort den ordern. Till svar får jag att de inte har någon information om att ordern är raderad så nu kommer jag att få dubbelt av vissa filmer : ( Och det är dessutom försent för dom att ta bort den andra beställningen som jag gjorde. Nu får man väl vänta och se vad kostnaden blir på den första ordern. Är den 112,5 kr behåller jag givetvis den och skickar tillbaka den andra ordern. Men varför ska det krångla på detta vis...


: (


Bästa kund,

Vi har upptäckt ett prisfel i en av våra kampanjer som påverkat ordern du lagt under dagen. Då vi inte kan leverera produkterna till det priset du beställt dem för har vi varit tvungna att stryka din order. Har du betalat med kort kommer reservationen av beloppet att hävas.

Felet är nu korrigerat och är du fortfarande intresserad av produkterna, ber vi dig att lägga ordern på nytt.

Vi ber om ursäkt för det inträffade!

Med vänlig hälsning
CDON.COM

Ibland blir man bara så förbannad!

Ibland blir det inte som man tänkt sig...

...men inte menat som något negativt utan snarare som något mycket, mycket positivt. Jag hade flyt idag man kan säga : D

Jag gick in på cdon.se (bara för att titta) men råkade se att nya Saw filmen går att köpa. Jag borde inte beställa filmer tänkte jag, men klickade ändå på knappen "köp". 149 kr kostar den... Filmtokig som jag är, fortsätter jag att titta efter filmer. 2 för 99 är inte så farligt tänkte jag och hittade två filmer till att beställa hem. På erbjudanden ser jag att det står att man får en film gratis om man handlar filmer för 200 kr så helt plötsligt är jag uppe i fyra filmer och fraktfritt dessutom. När jag ska gå in för att bekräfta köpet ser jag att kostnaden bara (!) är 112,5 kr... Vad konstigt...

Dessa två erbjudanden fick jag:

Fraktfritt
Handla film för 200 kr - få en film på köpet

Men det är fortfarande ett mysterium hur de tre andra filmerna kunde kosta 37,50 styck helt plötsligt !! Men jag klagar inte, är bara förvånad och mycket, mycket glad. Jag skulle från början bara ha Saw men det slutade med att jag fick tre filmer till på köpet samt att Saw filmen blev billigare.... : D Hahaha Och ja, jag har kollat bekräftelsemailet och mina sidor på Cdon och allt verkar stämma så jag gjorde ett riktigt bra köp idag : ) Ser fram emot filmkvällarna jag kan ha nästa vecka.




The Heart Of Hockey

IMORGON SKA MORA KROSSAS....KROSSAS!



Ett skratt förlänger livet!

Idag har man suttit på möte i flera timmar vilket var både roligt och intressant, framförallt när de tog fram semesterschemat. Gissa om det blev struligt för de ordinarie i gruppen när de blir tvungna att byta veckor för att nästan alla lagt sin semester i juli! Hihi. Detta rör ju inte mig som bara är vikarie och som desstom tänker jobba hela sommaren... Får se om de kommer fram till någon lösning. Vi började med brukarmöte i 30 minuter och sedan blev det apt-möte i 90 minuter. Mot slutet var man ganska trött men ett sms från min syster fick mig att nästan skratta högt mitt i alltihop. Ja, det är inte lätt att bli gammal ; )

Syster: Har tydligen blivit gråhårig : (

Jag: What? Haha

Syster: Skitkul : ( har vita strån i håret. Kan iof vara en hormonförändring från graviditeten men roligt är det ju inte.... Så måste färga håret!!

Hahahaha. Förlåt, men jag var bara tvungen att dela med mig av detta. Jag skrattar ihjäl mig, men det blir väl så efter en lång dags arbete. Vänta bara tills du fyllt 50, då börjar kroppen åldras på allvar.... Jag har iaf lärt mig något under undersköterskeutbildningen...   ; ) 



Onsdag

På grund av fel hos blogg.se kommer gårdagens inlägg nu:

Har nyss varit ute på en mysig skogsrunda med hundarna och de skötte sig ganska bra förutom Olle som skulle försöka få av sig grimman och Chip som försökte äta hästbajs. Chip fick turen att springa lös i skogen men Olle fick finna sig i att faktiskt vara kopplad eftersom han rätt som det är får för sig att inte höra någonting.... : )

Idag hade jag på mig min nya jacka från Halens och jag är riktigt nöjd med den, men ett litet minus är att den är "lite" för kort. Den är inte liten, bara lite för kort för min smak, men det är väl en vanesak. Hade även på mig mina "nya" skor som jag var tvungen att köpa eftersom stövlarna jag hade gick sönder : (




Glee

Ni har väl sett serien Glee?? Tycker den är riktigt bra och idag var jag bara tvungen att klicka hem musiken till serien.



Klicka på bilderna för att komma till cdon.

Glee - "Umbrella/Singin' In the Rain"


Glee - Toxic 


The walking dead

Vill tipsa om den här skräckserien som går söndagar på Tv 11 klockan 22.30. Den är otroligt bra men ett minus är sändningstiden. Jobbar man måndagmorgon så vill man gärna komma i säng i skaplig tid, så serien går lite för sent, men vad gör det när den är så bra.... Serien handlar om en grupp människor och ett gäng levande döda... och de som känner mig vet ju att jag älskar sådana filmer, hehe.






Fredag

Mitt paket från Halens har kommit så det ska jag hämta innan jag går till jobbet. Jobbar nämligen eftermiddag/kväll idag och sen är jag äntligen ledig i två dagar. Nästa vecka har jag bara en ledig dag så en ledig helg behövs.

Snart flyttar vi!

Imorgon åker jag till BoButiken för att skriva på kontraktet! Ja, ni läste rätt. Fornabacken 27 blir imorgon min! Tråkig utsikt och en störande granne kommer med på köpet men det kan jag leva med. Nu blir katterna glada när de slipper vara instängda och kan röra sig mera fritt. Det lär bli många bilder här på bloggen och ni kommer kunna följa med på min resa när jag ska inreda lägenheten... Inflyttningsdatum får jag veta mera exakt imorgon, men det lär bli tidigare än 1 juni då tjejen som bor där nu vill flytta tidigare.

Nytt i garderoben

Beställde dessa från Halens:



Leggings 99 kr



Tunika 79,60 kr



Pyjamas 79 kr


Jacka 599 kr


Mysig etta med de rätta färgerna!

Igår var jag och tittade på en fin etta som dessutom hade de rätta färgerna i vardagsrummet. Det var exakt den färgen (cafe latte) som jag planerar att ha i den lägenhet som jag får (om jag får någon). Köket var ganska litet men badrummet var lite större än de badrum som jag har sett i övriga lägenheter, dessotom hade denna plats för en tvättmaskin vilket är ett plus. Skulle nog kunna få en sådan här etta riktigt mysig om man nu har turen att få en. Imorgon vet jag hur stora mina chanser är på denna lägenhet men jag ska även se två till på samma område imorgon. Frågan är om de är lika fina och fräscha som denna var. Just nu är det tre stycken före mig på denna men jag vet inte än om de har tackat ja eller ej. Jag hoppas i alla fall på ett samtal från Telgebostäder imorgon.

Klicka på bilden för att visa utskriftsvänlig planlösning

Så här ser lägenheten ut!

Wien fåtölj

Denna fåtölj är jag sugen på att köpa! Kostar 3990 kr hos Öhmans Möbler.
Har även fastnat för en soffa i liknande, eller samma mönster. Soffan kostar ca. 6000 kr.


RSS 2.0