Fredag och äntligen helg

Jag ville verkligen skriva här, men jag har en sådan enormt jobbig idétorka. Har verkligen ingenting att skriva om : (

Dagen har spenderats med en massa hushållssysslor och pluggande. Jag har tvättat, diskat, dammsugit, strukit, rensat kattlådan och gjort klart min bokrecension. Nu ska jag laga mat och sen får det bli en promenad och sen kommer jag bara slå ner ändan i soffan och inte röra mera på mig idag (mer än till skafferiet där alla onyttigheter är. Ikväll är det ju Let´s Dance final : ) Och det bästa av allt...Willy är inte kvar i tävlingen : ) Nu slipper man sitta och oroa sig att han ska bli kvar en vecka till : )

Vad ska ni hitta på denna fredagskväll?




För alla skräckfilmsälskare...EDEN LAKE

Såg denna Rysare från 2008 på Canal Plus och den var riktigt bra! Läskig och spännande, man satt på helspänn hela tiden... Ett måste för alla skräckfilmsälskare helt enkelt. Denna film känns så verklig, det skulle kunna hända på riktigt och gillade man filmen THEM gillar man garanterat denna.

Eden Lake är en intelligent, tät och oerhört brutal skräckfilm av nya stjärnskottet James Watkins. Det unga paret Jenny och Steve planerar att tillbringa en romantisk weekend tillsammans vid en idyllisk sjö i skogen. Friden störs dock av ett gäng barn och ungdomar som trakasserar dem. När Steve vågar konfrontera dem trappas våldet upp och helgen förvandlas till en levande mardröm. Jenny lyckas fly in i skogen och hamnar i en djävulsk katt-och-råtta-lek med de sadistiska barnen. Tills hon bestämmer sig för att inte längre vara ett offer ...



Kladdkakemuffins

Idag bakade jag kladdkakemuffins och till detta en klick av ICAs kvarg.

ca. 100 g smält margarin
1,5 dl vetemjöl
3 dl socker
1,5 msk vaniljsocker
en nypa salt
2 ägg
4 msk kakao

Blanda ihop alla ingredienserna och dela upp i formar. Grädda i ugnen i ca. 20 minuter på 175 grader.

 


Dagens middag - Hamburgare med potatiskroketter

Till middag idag blev det hamburgare från Siljans Chark. Till detta åt jag potatiskroketter och bearnaisesås. För att göra middagen lite nyttigare blandade jag ihop en sallad.



Frukost

Till frukost idag blev det havregrynsgröt med krossade linfrön i samt lingonsylt, ett glas färskpressad apelsinjuice, en knäckermacka med mjukost på och en grapefrukt.



Tre par byxor för bara 49.50 styck

Idag fyndade jag rejält... På Kappahl sålde de byxor för bara 49.50 styck! Perfekt när man har ont om pengar som jag. De var helt ok och eftersom jag har ont om byxor nu så var det riktigt bra.





Fredag

Sitter och roar mig på facebook (Farmville) i väntan på att ta en promenad ner till Brunnsängs Centrum för att klippa mig. Måste passa på nu när det är hälften så billigt att klippa sig här än i Mora : ) Helt sjukt vad det kan skilja i pris... Jag behöver klippa bort de slitna topparna ( de är dock inte så slitna) och klippa upp det lite. Efter frissan blir det en sväng till Ellbe för att handla med mamma och ikväll blir det Tacos till middag...som jag har längtat efter detta. Man kanske ska göra som en av familjerna i Familjen Annorlunda och äta tacos varje fredag : ) Det är ju så gott!

Ha en bra fredag

Min torsdag

Dagen började med en dusch innan frukost och promenad med hundarna. Efter det blev det en vända ner på stan för att luncha med en gammal klasskamrat som jag inte träffat på x antal år. Jättekul men lite nervöst var det eftersom det var så länge sen man sågs. Det blev en del gamla minnen men också mycket diskussioner om hur ens liv ser ut idag. Vi är båda ganska blyga av oss så det var rätt skönt att prata med någon som förstår hur man själv känner sig ibland. Förhoppningsvis blir det fler tillfällen att träffas snart igen.



RSS 2.0