Vero Moda och Bik Bok

Det blev lite shopping idag och tyvärr för någon hundralapp mer än vad jag hade tänkt mig. Så kan det bli ibland...
 
 
 
 
Vero Moda 119 kr
 
 
Vero Moda 179 kr
 
 
Bik Bok 199 kr
 
 
 
 
 
 
Mitt nya proteinpulver kom även idag. Har inte provat denna sort förut. Den här har chokladsmak och kostade 159 kr för 1 kg.
 
Svensktkostillskot.se 159 kr, frakt 29 kr

Onsdag

Tog en promenad ner på stan efter att jag hade frostat av frysen. Promenaden till och från stan resulterade i 8882 steg. Inte illa! Var på Apoteket och köpte Revaxör eftersom jag har haft lock för ena örat till och från i några dagar. Misstänker att det kanske är vax. Köpte även två söta väskor på Accent för 99 kr. Skulle bara ha en men kunde inte bestämma mig för vilken färg så det fick bli en svart och en vit.
 

Falafel med bulgur tomatsalsa

Jag brukar köpa Hälsans Köks Falafel. Dom är riktigt goda och det är perfekt att servera med en egen tomatsalsa.
 
Tomatsalsa:
 
Finkrossade tomater
3 schalottenlökar
1 msk tomatpuré
1 tsk sambal olek
salt och peppar
1/2 tärning grönsaksbuljong
2 vitlöksklyftor
 

Söndag

Idag är min sista jobbdag, sen har jag semester i tre veckor. Skönt. Jag kommer att börja min semester med att frosta av mitt frysfack (!) och torka av kylen ordentligt innan jag storhandlar.
 
På midsommarafton firade vi min systers kille som fyllde 30 år! Jag åkte över till dom redan på torsdagen och sov kvar till fredagen. På midsommarafton bjöds det på god mat och tårta och det blev även lite vin... Försökte att inte dricka för mycket eftersom jag skulle upp och jobba klockan 7 på midsommardagen. Jobbade till 13.15 och sen var det bara hem och sova en stund för lite sliten kände man sig allt. Idag sov jag till 10.30 så nu är man utvilad ordentligt.
 

Bakis

Hälsade på syster med familj igår och sov även över där. Det blev film, musik och en del alkohol och vi kom inte i säng förrens runt 4-tiden på morgonen, haha. Men trevligt hade vi och jag har nu även blivit medbjuden på en liten kryssning med dem båda och några som dom känner den 7 juni. Har även några vänner som jag hoppas på att få komma iväg på kryssing med framöver. Mådde ganska bra i morse, inget illamående och jag kunde äta frukost men vid lunchtid kom det....det där jäkla illamåendet. Blev att hoppa i säng och vila en stund när jag kom hem till katterna. Har duschat och ätit lite ärtsoppa och snart blir det fotboll. Heja Danmark!


Fredag

Idag har man jobbat och köpt kattmat och kattsand... Kände mig extra effektiv och hjälpsam på jobbet idag, kan det bero på att man är ledig i några dagar nu?!

Ikväll blir det självklart fotboll och man hoppas ju på en svensk vinst även om det lär bli tufft. Har följt både Sverige och Danmarks matcher än så länge. Danmark vann ju sin första match mot Holland men åkte på en förlust senast mot portugal. Men det var en spännande match måste jag säga. Hoppas att det blir lika spännande ikväll.

Börjar redan längta tills hockeysäsongen börjar igen... Är sugen på att gå och se någon match, kanske SSK-Djurgården. Modo lär jag följa på Canal Plus eller C More som de från och med i höst kommer att heta. Förstår inte varför man ska hålla på och byta namn på saker och ting hela tiden...

Och i sommar blir det ju dessutom handboll i OS : ) Det lär jag också följa. Sportnörd som man är. Kommer nog inte bara följa handbollen men det är det jag ser framemot mest. Följde bara herrarna förut men de senaste åren försöker jag även att följa de svenska damerna. Det är som en tradition för mig, och får helst inte missas : )


Promenad

Tog en promenad vid lunchtid idag. Blev 3,57 km på 36,30 min, 247 kalorier.




Måndag

Idag tog jag en sväng in till stan. Var på jakt efter en present till min systers kille som fyller 30 år nästa vecka. Passade på att köpa en kallender när jag ändå var på stan. Som avslutning köpte jag med mig hamburgare från McDonalds. Gott. Sedan blev det en joggingrunda och jag orkar springa riktigt långt nu. Känns jättekul. Invigde mina nya träningskläder från Hedlandet och är hur nöjd som helst med dom. Nu blir det fotboll!

Fredag

Igår hade jag planerat in att fika med en person som jag inte har träffat på många år.... tyvärr var jag tvungen att ställa in detta eftersom det var kris på jobbet och de inte fick in någon som kunde jobba kväll. Jag blev inbeordrad och efter att jag slutat 12.30 cyklade jag över till mina föräldrar och åt lunch och sedan började jag jobba 14.30 igen. Slutade inte förrens 22. Inte kul att behöva jobba när man har annat inplanerat men jag får i alla fall dubbel lön för kvällsjobbet. Allitd något.

Idag måste jag fixa en massa hemma. Det ska städas och bytas sand i kattlådan. Disken från igår står och väntar och träningen som jag inte kunde göra igår får bli av idag istället. Imorgon blir det jobb på fm och på em ska jag hjälpa till med hundarna så katterna får klara sig själva för jag lär sova kvar hos mina föräldrar.

Matdagbok

Jag har lyst med min frånvaro här på bloggen, jag vet, men så blir det ibland.

Jag tänkte ge det ett försök att skriva en matdagbok eftersom jag har sådana problem med min mage! Är trött på att få bråttom på toaletten stup i kvarten. Tänkte därför försöka med en matdagbok för att se om jag kan se något samband annars blir det att besöka vårdcentralen... Har varit bra i magen i två dagar men idag var det sämre igen.


Ska försöka att inte äta så mycket på kvällarna men jag har problem med att jag blir hungrig innan jag ska gå och lägga mig. Det får inte blir något annat en lite frukt eller nötter. Det kanske är bättre för magen än smörgåsar och chips, haha. Kan förstå om man är kass i magen dagen efter... Chips och godis får det bli någon kväll i veckan bara... Nu får man vara hård mot sig själv.

Höll på att köpa bullar idag när vi skulle fika på jobbet men i sista stund la jag tillbaka dom och plockade lite sallad istället. Föll dit i alla fall eftersom jag köpte gelehallon men så länge man bara tar några stycken är det lugnt.

RSS 2.0