Baconlindad kyckling med hasselbackspotatis

Ingredienser 2 port:
2 st Kycklingfiléer
4 skivor bacon
mandelpotatis
ströbröd
salt
Fon du chef beef
ca 4 dl grädde
ca 1 msk soya
ca 25 g smör
rosmarin
2 morötter

Linda 2 st baconskivor var runt kycklingfiléerna. Strö på lite rosmarin. In i ugnen på cirka 225 grader i cirka 20 minuter.

Smält smöret. Skala potatisen och skär dom i tunna skivor men inte helt igenom. Skala morötterna och skär i bitar. Lägg i en ugnsform och pensla på lite smör. Gör detta några gånger när dom ligger i ugnen. Strö på lite salt och ströbröd mot slutet.

Såsen gör du lätt med grädden, fon du chef beef och lite soya.

Servera med valfri sallad eller frysta grönsaker. Min favorit är Broccoli Mexicana.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0